Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Servis Ve Fabrika Hataları

Arora Motor Servis Ve Fabrika Hataları
Muhammed
03 Aralık 2023 11:26

Ars 200 model bir motosiklet sıfır aldım ancak fabrikadan şanzıman sorunlu çıktı. Servise zor bela üç ayda sıra alabildim. İzmit'te A**** Motor adıyla bilinen serviste nihayet şanzıman için sıra bana geldi. Motoru verdim ve iki hafta sonra aldım. Şanzıman sorunu çözülmüştü ancak keşke çözülmeseydi; çünkü yaptıktan sonra üst kapaktan yağ akıtmaya başladı. Hemen ardından motorun elektriksel sorunları baş gösterdi. Servise tekrar götürmek istedim ancak bir ay sonrasına sıra alabildim. Motorun üst kapak yağ kaçırma sorununu giderdiler ve akü kutup başlığının oksitlenmeden dolayı sorunlu olduğunu, kutup başlığını değiştirdiklerini söylediler. Ancak motoru aldıktan ertesi günü yine aynı sorunu yaşadım. Kutup başlığının değişmediğini, hatta kırıldığını gördüm. Fotoğraf atmama rağmen 'Biz değiştirdik, o kırık oksit izin vermediği için çözemedik, ben de kesmek zorunda kaldım' dediler. Elektriksel bir hatası olduğunu söylediğimde ise bir daha geri dönüş yapmadılar. Fabrika bu soruna bir çözüm bulsun; aldığıma pişman oldum.

Sümmani sonuçtan hiç memnun değil

Arora Ars 200 Bitmeyen Arızaları Ve Yardımcı Olmamaları

Sümmani
31 Temmuz 2023 13:39

Arora Motor Gerçekten Hayal Kırıklığına Uğrattı

20 Şubat 2024 22:38
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Ars 200 Motosikletimde Ciddi Arıza Ve Uzayan Servis Süreci

02 Temmuz 2025 20:45