Erdal sonuçtan çok memnun

Arora Motor Mağduriyet Alışkanlığına Devam Ediyor!

Arora Motor Mağduriyet Alışkanlığına Devam Ediyor!
09 Temmuz 2024 16:21

Arora motosiklet Freedom modelini 3 ay önce aldım. Sıfır aldığım motorun USB'si çalışmıyordu. 20 günde çözüldü, şimdi ise gösterge çalışmıyor. Yetkili servise gittim, tamiri mümkün olmadığı ve garantiye yollanacağı söylendi. Fabrika, göstergenin sökülüp yollanmasını istiyor. Ben kurye olarak çalışıyorum. Hızımı, km göstergemi ve yakıtımı görmeden nasıl çalışacağım? Fabrikayı aradığımda, 'bizim politikamız böyle' diyorlar ve insanları mağdur ediyorlar. Şu anda göstergesiz, koltuğumun altında pet şişede benzinle geziyorum. Madem her parçayı fabrikaya isteyeceksiniz, neden yetkili servis açıyorsunuz?

01 Ağustos 2024 17:56

Bugün 24 gün hala arayan soran yok

13 Ağustos 2024 11:00

Bugün 35 gün hala ses yok

Talha
Talha

Abi hayırlı günler bende sıfır aldım Freedom USB şarj yeri çalışmıyor. Nasıl düzelttiler bilgi verebilirmisin servise mi gitmemiz lazım yoksa biz halledebilirmiyiz

Talha kardeşim freedom kullanıcısıyım tüm hepsinde Aynı sorun var çözümü kabloları fabrika ters takmış el ile çıkartıp düzgün taktığımızda çalışıyor hayırlı günler

Erdal

Yetkili! Servise gittim parçayı istediler 15 20 gün sonra yenisi geldi şimdiden Allah sabır versin

Ege sonuçtan hiç memnun değil

Arora Yetkili Bayi Ve Parça Sorunu

03 Şubat 2024 11:32
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Müşteri Danışma Ve Yetkili Servis İlgisizliği

08 Kasım 2023 14:14