Arora Motor K**** Motor Şikayet

09 Temmuz 2024 23:37

Selçuk İzmir'den K**** Motor'dan Arora 50cc Dazzle sıfır motor aldım. 2023 Mart ayında motorumu 2023 diye almıştım, 2022 çıktı. Şasi numarası hatalı çıktı. Çözelim diye bayi motoru geri aldı. Ve uzun süreli boş bekleyişin ardından Tüketici Mahkemesi'ne gittim. Karar çıktı: ya sıfır motor ya da parasını vereceklerdi. Sonra eski bir motor teklif ettiler. 2000 kilometreye gelmiş, kötü, kırık dökük bir motor. Sıfır motorumun karşılığı olarak tabi ki kabul etmedim. Fabrikaya ulaştım, durumdan haberdar olduklarını ve ÖTV çıktığını söylediler. Sıfır motor veremeyiz dediler. Bayi hala kaçıyor, avukat gidince süre istediler. Süre doldu, şimdi telefonlara bakmıyorlar. Peki kimse hatasını kabul etmiyor. Benim sıfır faturalı motorumu nasıl ve kimden teslim alabilirim? Kazanılmış bir hak, karar her şey resmi ortada. Nerede benim sıfır motor? Kime verdilerse artık, ama benim motorum yok. Bayi ve fabrikadan şikayetçiyim. Nasıl çözülecek bekliyorum. Sayın O**** K****, lütfen benim sıfır motorumu teslim edin veya fabrika sahibi telefonumu açıyor. Artık benim olduğumu öğrendi, ben sahibi değilim diyor. Sürekli konuştuğumuz numara garip.

Ecem sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2023 14:08
Melike sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 16:21

05 Eylül 2023 16:14
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Smart 50 Cup Motorum Ve Bitmeyen Sorunlar

01 Nisan 2024 22:38