Arora Motor Ars200 Pişmanlığı

24 Nisan 2024 16:54

İki ay önce Arora Ars200 model bir motosiklet satın aldım, Alanya'daki Doğan Motor'dan. Keşke almasaydım. İlk olarak 500 km bakımı için servise gittiğimde, sol ön depo yanındaki plastik parçanın alt kısmının kırık olduğunu fark ettim. Motorda düşme olmadığına göre bunun nasıl meydana geldiğini servise sordum.

Servis, motorun bu şekilde satıldığını ve muhtemelen depoda kırıldığını belirtti. Elbette bayi, motosikletin sağlam bir şekilde teslim edildiğini iddia etti. Durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne ilettim ve sonucunu bekliyorum. Üç gün önce, 1300 km'de motosikletin güçsüz olduğunu ve durduğunu fark ettim.

Yavuz Motor servisine gittim. Bu servis, çok yoğun olduklarını söyleyerek beni başka bir servise yönlendirdi. Bam Bam Motor adlı serviste ise işlerin çok rahat yürütüldüğünü gözlemledim.

Oradaki çırak, ustasını aradı ve ustası, bakımın yapıldığı servise gitmem gerektiğini söyledi. Motosikleti tekrar Yavuz Motor'a götürdüm ve üç gündür hâlâ bakım için bekliyorum. Sanayiyle uğraşmamak için sıfır bir motosiklet almıştım ancak bu durumla karşılaştım.

Arora Motor Gerçekten Hayal Kırıklığına Uğrattı

20 Şubat 2024 22:38

Arora Motor Arora Garanti Kapsamında Parça Temini Yapamıyor

10 Haziran 2024 15:11
Arora Motor Arora Garanti Kapsamında Parça Temini Yapamıyor
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 14:31

09 Ağustos 2024 10:24
Şevki sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 23:45
Arora Motor Arora Marka Motor Teknik Servis Ve Fabrika Hüsran I