04 Haziran 2024 09:44

Merhabalar, 24.10.2023 tescil tarihli Trabzon Gedikli Motor'dan almış olduğum Arora Beatrix 150 CC motorumun arka ABS freninin devre dışı olduğunu ve ayrıca ayaklık tam yukarıda iken stop yapması sebebiyle Trabzon Gedikli servisine gittim. Hem rodaj bakımı hem de 500 km bakımını yaptırdım. Servisteki yetkililer motoru kontrol ettiklerinde direksiyonda bolluk olduğunu fark ettiler ve sıkma işlemi yaptılar. Arka fren ve ayaklık müşürlerinin de bozuk olduklarını söyleyip fabrikadan sipariş geçeceklerini ilettiler ve geldiği zaman size haber vereceğiz deyip gönderdiler. Bu bakımların yapıldığı ve arıza tespitinin tarihi 03.04.2024'tür. 03.06.2024 tarihine kadar sürekli arayıp parça geldi mi diye takip etmeme rağmen sürekli oyalandım. Fabrikanızın yandığı ve sistemlerin kapalı olduğu gerekçesini öne sürdüler. Benim siparişim sizin fabrikanız yansa bile çok öncesindeydi. Ayrıca bana parçanın geleceği zaman sizi çağırıp hemen değiştireceğiz deyip de dün, 03.06.2024 tarihinde tekrar getirin, kontrol edeceğiz, motor bizde kalacak gibi ifadelerde bulunuyorlar. Ben motoru aktif kullanan biriyim ve önceki tutumla şu anki tutum çok farklıdır. Bu serviste çalışan arkadaşlardan tüm Trabzon halkı şikayetçidir. Trabzon'da hiç kimse bu servisten olumlu dönüşler almamaktadır. Trabzon'da tek servis oldukları için bu tür ithamlar kullanıyorlar. Eğer ki siz Arora olarak buradaki insanları mutlu edemiyorsanız bunun sorumlusu sizsiniz ve ya servisinize gerekli yaptırımları veremiyorsanız demek ki sorun sizde. Ben Arora markasını seven biri olarak ve 4 arkadaşıma, kardeşim de dahil, motor aldıran biri olarak bu servisinizin tutumu Trabzon için çok kötü bir izlenimdir. Ayrıca son olarak, bakım yapıldığı gün direksiyondaki bolluğun giderildiği günden sonra direksiyon gidonu çok sertleşti ve bunu ilettiğimde düşmüşsünüzdür, hata sizde deyip kestirdiler. Kısacası ben ve Trabzon'da herkes bu servisle sorun yaşıyor, işlerinde çok iyi değiller. Bu konunun ve arızamın giderilmesini talep ediyorum. Motorum garantilidir.

profile profile profile

Huseyin
Huseyin

Sadece Trabzon mu, bütün servisleri böyle. Ankara'da aynı. Fabrikaları boşuna yanmamış. İnsanların canlarını yakıyorlar.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 00:48
Garanti Dışı Kalan Motosiklet Ve İletişim Sorunları
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 00:01

Arora Motorsiklet Satış Sonrası Çok Kötü