Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Arora Cappucino Motorunda Sorunlar

24 Temmuz 2023 23:24

Benim de bir problemim var Arora Cappucino enjeksiyonlu 50cc motor çalışırken hiçbir problem yok ama biraz gittikten sonra istop eder gibi rölanti birden düşüyor. Devir saati komple gidip istop etmeden 10 km düştü mü geri geliyor. Gaz kelebeği temizliği yaptırdım. Sonra yetkili servis bana cihaza bağlayıp gaz kelebek sensörü ve enjektör arızalı dedi. Ben değiştirdim ama yine aynı oluyor. Bir de buji yine değiştirdim buji piposunu kontrol ettirdim. Biraz gevşekti onu da olması gereken haline getirdim. Doğru düzgün servis ilgilenmiyor hep serviste yabancılar var koskoca Arora Motor bu nasıl iştir anlam veremiyorum. Bu kadar ilgisiz ve servis sıkıntısı çektiren başka firmalar mıdır. Konuyla alakalı yetkililerden bir açıklama bekliyorum. (9100 km de)

profile profile profile

Canberk
Canberk

Yılmaz bey merhabalar, yaklaşık 1 aydır bende aynı model motorumda aynı sorunu yaşıyorum. Kaç kere servise gittim motor beynini vs değiştirdik dediler sorun düzelmedi. Siz sorunu nasıl çözdünüz detay verebilir misiniz?

Gökbey
Gökbey

Kanka motordan anliyomusun bilmiyorum ama motorda enjeksiyon yok karbüratör var motorlarda enjeksiyonlu diye satıyorlar bende zamanında enjeksiyonlu diye aldım meğersem karbüratörmüş ondan dolayıda buji ıslandığı anda tekliyo stop ediyor

Yilmaz
Yilmaz

Eyvallah çok sağ ol biraz da olsa anlıyorum ama benim motor enjeksiyonlu ısı müşürü ve elektrik tesisatından yapıyormuş anladım keşke her şeyi kendimiz çözmeyi başarsak

Arora Motor Arora Cappucino Motorumun Üst Üste Arızası! (2023)

10 Nisan 2024 10:37

Arora Motor Arora Mağduriyetimi Çözmüyor

12 Ağustos 2024 14:34
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arora Cappucino S50 Motorumun Servis Deneyimi Ve Yüksek Ücret Talebi

31 Ağustos 2024 15:40