Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Armuttan Mutfak Mermer Tez Gah Şikayet

Armuttan Mutfak Mermer Tez Gah Şikayet
Metehan
06 Nisan 2023 00:06

Armut.comdan F**o*** adına mermer tezgahı teklif istedim. G o** k*** adlı bir şahısla görüştük anlaştık ölçüye gelindi adama kiracıyız çıkmada olur dedik uygun olsun diye. Adamlar takana kadar ilgili alakalı granit tezgahı alttan tahtalarla destekli olarak getirdiler. Mutfaktan çık kapıyı kapat ilaç kokar falan dediler yaptılar gittiler teşekkür ettik fakat 2 gün sonra tez gah hin ortadan resmen kırık bir tez gah olduğunu ilaçlarla dolgu yapıldığını fark ettik öyle cilalamışlar kı fark etmek mümkün değildi bir iki gün aradık yok siz üstüne çıkmışsınızdır falan, bir daha telefon açmama farklı numaralar verme başka telefondan arayınca sesi tanıyınca pat yüzümüze kapatma. Adama getir paramızı al tezgahını diyoruz nereye giderseniz gidin ne yaparsanız yapın diyorlar. Armut'a güvendik fatura yok makbuz yok.

06 Nisan 2023 11:28 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

07 Nisan 2023 16:13

Merhaba, Sizinle yaptığımız görüşmede de ilettiğimiz gibi isteğiniz doğrultusunda gerekli aksiyonları aldık. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Armut Pro Giriş Hatası Ve Destek Eksikliği

Diyar