Barış sonuçtan hiç memnun değil

Armut Uzak Mesafe İş Teklifleri

22 Mayıs 2023 09:42

Armut uygulamasını ilk kullandığım süre zarfında yalnızca bana yakın lokasyonlarda iş teklifleri geliyordu. Kazandığımız dan daha çok teklif ücreti vermeyi bir kenara bıraktık. Sirkülasyon olsun, daha çok kişiye ulaşalım düşüncesi ile devam ettik. Bir süre sonra bulunduğumuz lokasyondan 500km 1000km mesafelerde iş teklifi yağmaya başladı. Günde 200 tane alakasız saçma iş ilanları. Konuyu ilettik verdikleri cevap bizim diğer işletmeler iş teklifi alıyormuş. Saçmalığa bakar mısın.

Ben uydu sistemleri satışı kurulumu yapıyorum. Hangi işletmeymiş uydu kurulumu için İstanbul'a Ankara'ya gidecek olan işletme Allah aşkına. Mesafe uzak diye belirtin düzelir dediler,500 küsur teklifi uzaklık gerekçesiyle reddettim ona rağmen hala geliyor. Başka bir hesap açtım bana 1km olan mesafede ki iş ilanı o hesaba düşmüş ama para yatırmış olduğum hesapta 500 1000 km mesafedeki işler. Yığınla komisyon alıyorsunuz hala çok basit bir lokasyon algoritmasını ayarlayamıyorsunuz.

Kullanıcı aynı iş teklifini 1 gün aralıklarla 3 kez ard Arda açıyor. Sen ne yapıyorsun deyip müdahale eden yok. Para gelsin de nasıl gelirse gelsin mantığından bir an önce sıyrılırsınız umarım.

21 Mayıs 2023 23:32
Armut Uzak Mesafe İş Teklifleri

Ekte paylaşmış olduğum ekran görüntüsünde ki adres iş yerimize 1km mesafede ama yeni açmış olduğum hesapta görünüyor. Şimdi paylaşacağım ekran görüntüsü de bize düşen iş ilanları şu saçmalığa bakar mısın resmen alay ediyorlar.

22 Mayıs 2023 12:04 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

21 Mart 2024 15:40

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Hakan
Hakan

Aynı dertten muzdaribim. 100 tane iş fırsatı var 1 tane bile bizle alaka iş yok. Varsa da bu kadar yoğunlukta görülmez. Armut para gelsinde nasıl gelirse gelsin. Böyle devam ederse sileceğim. Vakit kaybından başka bir şey değil

Tarık sonucu yetersiz buldu

Armut Uygulamasında Teklif Ücretleri Ve İptal Durumları Mağduriyeti

Tarık
23 Haziran 2025 00:15
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
22 Ağustos 2024 09:15
Selma sonuçtan çok memnun

Selma
28 Ağustos 2024 16:36
"Çok kısa sürede dönüş yapıp bilgilendirdiler. Keşke buraya yazmaya gerek kalmadan çözülse sorunlar. Teşekkürler..."
Armut Uygulamasında Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği
Armut Uygulamasında Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği