Armut Karasu Nakliyat Erzurum

Ferdi
05 Haziran 2024 12:13

Ben askeri personelim. Tayinim Bingöl'den Karabük'e çıktı. Evi taşımak için Armut uygulaması üzerinden Erzurum Karasu Nakliyat 30 bin TL teklif verdi, anlaştık. Daha sonra 'kurtarmaz abi, 35 bin TL olur' dedi. Fiyatı yükseltti, yine tamam dedik. Bu sefer de 'abi, size farklı araç göndereceğim, yüklemeyi malzemelerimle gelip ben yapacağım, karşı taraftan da farklı kişiler indirmesini yapacak' diye garip garip şeyler söyledi. Uzun lafın kısası, Erzurum Karasu Nakliyat pişmanlıktır.

05 Haziran 2024 12:16 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Ferdi Bey, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

05 Haziran 2024 16:31

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

Serhat
Serhat

Çok kaliteli bir firma Erzurum Sivas arası ev eşyamı Allah razı olsun hatasız teslim ettiler Çetin bey ve ekibinin eline sağlık

Asrın sonuçtan hiç memnun değil

Armut Ev Taşıma Hizmetinde Fiyat Artışı Ve Mağduriyet Yaşadım!

Asrın
02 Mayıs 2025 15:03