Armada Saat Orijinalliği Şüpheli Ürün Mağduriyeti

07 Ekim 2023 14:32

armadasaat.com ile nasıl tanıştım önce ondan bahsedeyim. cimri.com ve akakce.com üzerinden ilgili saate arama yapınca önce armadasaat.com ve aynı kişiye ait olan ksksaat.com çıkıyor. Ayrıca diğer online mağazalarda da dükkanı var. Yani saati piyasa fiyatının biraz altında olduğu ve %100 orijinal diyerek güven verdiği için aldım. Yani dedim ki içimden 'koskoca en ucuz siteler bile reklamını yapıyor. Sanki bizi mi yanıltacak. ' neyse olayı özetlersek.

Siteden Seiko saat aldım. Sonra iade etmek istedim. Kabul etmedi tabi. Ben de baktım bu iş uzayacak. Onun yerine aynı fiyata Tissot saat ver dedim. Kargoyu yolladı saat geldi tabi. Ama ben çok ta ısınmadım saate olduğu gibi kutuda bıraktım. Aradan 1 hafta geçince dedim saati kutudan çıkartıp takayım en kötü satarım dedim. Sertifikası da var tabiii. Hemen kayıt/register yapayım dedim siteden. Karekod bile kopyalamışlar. En az 3 kez sertifika üzerinden kod girdim hata verdi. Sonra saatin arkasındaki seri no be rfıd ile girdim aynı hatayı verdi. Ben de Tissot mail attım. Olayı anlattım.

Mailde gelen cevap şok. Ürünün gerçek olmadığını söylendi. Adama yazdım. Baktım cevap yok. Tüketici heyetine başvurdum. Bakalım ne olacak. Ama ben bu işin ucunu bırakmam. Dava açacağım büyük ihtimalle. Sağlam ceza yer dedi avukat.

profile profile profile
27 Eylül 2024 01:23

Selamlar herkese. Gelişmeler ile ilgili bilgilendirme yapmak istedim. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum onlar da 5 ay sonra bilirkişiye yolladılar. Bilirkişi saatin sahte olduğunu teyit eden rapor yazınca hızlıca Hakem Heyeti karar verdi. Hakem Heyeti kararından sonra 15 gün itiraz suresini bekledim. Sure sonunda icra takibi başlattım bütün banka hesaplarına bloke koydurdum ve ödemeyi tahsil ettim. Dosya masrafı avukat ve bilirkişi icreteri adama girdi. Bana da ücretim ödendi. Ticaret mahkemesine başvursaydım yaklaşık 2 kati kadar bir ödeme alacaktım ama daha da uzamasını istemedim. Süreç bu şekilde. Sabirli olursanız sonuç kesin lehinize çıkacaktır.

Emre
Emre

Serhat selam, aynı durum bende de var. Ne oldu sonuç bir şey çıktı mı?

Serdar

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Yazışmalar mailler fatura vs. Olayı detaylı şekilde yazdım. İşleme alındı zaten 1 hafta içinde. Şimdi de karşı taraf savunma yapacak. Ona göre heyet karar verecek. Zaten heyet lehimize karar verse icra yolu ile alabilirsiniz. Banka hesaplarına da el koyabilirsiniz

Emre sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 20:37
Armada Saat Şüpheli Ürün Satılıyor
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 03:11

Sahte Ürün Satan Armada Saat