Ümmünur sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 10:40

Manisa aris E*** D**** şubesinden mevcutta lazer epilasyon hizmeti alıyorum. Bugün sabah saat 9 da seansım vardı. Aynı zamanda da bugün ödemem vardı. Fakat muhasebeye çağırılıp acilen ödeme yapmam gerektiği ve ödeme yapmadığım takdirde seansa alınmayacağım söylendi. ( Her zaman yine ayın 26 sında saat 15:00 - 16:00 civarında havale yolu ile ödeme yaparım.) Yine aynı saate ödeme yapabileceğimi ilettim. Kabul edilmedi ve seansa alınmadım. Her ay aynı gün ve aynı saatte düzenli ödeme yapmama rağmen sanki borçluymuşum gibi davrandılar. Uslüpları, yüz ifadeleri Türkiye'nin tek kurumsal güzellik merkezi diye reklam yaptıkları bir şubeye kesinlikle uygun değil. Hakkımı aramak istediğimde ise, anlamak istemiyorsunuz, çirkinleşmeyin gibi hakaret vari söylemler kullanıldı. Ben bir çalışan kadın olarak, bugüne çalışma saatlerimi sabah müsait olmak için ayarlamışken mağdur edildim. Yine bugün ben ödememi yapacağım ve benim 1 aylık periyotta almak gereken günde lazer hizmetimi alamayacağım. Ticaret il müdürlüğü dahil yetkili mercilere şikayet edeceğim. Ve İkame firmalar daha uygun fiyatlıyken, bu firma diğerlerine göre 2 kat fazla fiyatta. Fiyatını geçiyorum fakat verdiğimiz paranın karşılığını Güler yüz ve hizmet olarak alabilseydik!

Belemir sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2024 18:26
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Paketimin İptali Ve Olumsuz Müşteri Deneyimi

28 Temmuz 2025 19:30
Aliye sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 19:30