Arin Pet Care İşletme Şikayeti

26 Mayıs 2024 15:59385

Arın pet care (Bakırköy/Yenimahalle'de) isimli yere köpeğimi götürdüm tıraş banyo tırnak kesimi göz temizliği dahil her şey 1000 TL ödeme yaptım 1.5 saat sonra köpeğimi aldığımda tıraşı alt kısımda yarım yamalak yapılmıştı işletme ile iletişime geçtim, videosunu gönderdim herhangi bir özür bile dilenmedi.

Götürdüm neyse tekrar tıraş yapıldı ama beğenmedim ve köpeğim banyo yaptırılmamıştı kokuyordu bıraktığım gibi videosunu izlemek istedim izlettirmediler. Atacağım size dediler yine gönderilmedi. Kendi yanımda uyuduğum bir canlının banyo yapıp yapmadığını tabii ki de anlayabilirim.

Kalitesiz bir işletme asla memnun kalmadım. Bir daha kapısından dahi geçmem aldıkları para onlardan misliyle çıkar elbet.

4 Ocak 11:26

İşlem sonrası size soruyoruz istemediğiniz bir şey varsa buradayken düzeltelim diye. Gayet güzel olmuş deyip çıktıktan sonra arayıp karın altını daha çok almamızı söylediniz getirin yapalım tabii ki diye gayet olumlu tavırlarla konuştuk sizinle ve gereken düzeltmeyi yaptık daha neyin özrünü bekliyorsunuz anlamış değiliz. Kamera kaydı için o an yoğunluktan dolayı açamayacağımızı sonra ki gün gelip izleyebilirsiniz dediğimizi hatırlıyorsunuzdur. Siz video olarak kedinize istediğiniz için gönderim sağlanmadı yoksa her şey şeffaf bir şekilde ortadaydı gelip izlememek sizin tercihinizdi. İyi günler dileriz

Has Veteriner Kliniği (Mersin) Evcil Hayvan Tıraşında Hayal Kırıklığı Ve Stresli Deneyim

Köpeğimi tıraş için götürdüm, nasıl istediğimi fotoğrafta gösterdim "kafasını normalde almıyoruz" dediler, o zaman sadec...

17 Nisan 2024 01:321.608

Grooming station Ankara Çayyolu'na 1 yaşındaki Maltese cinsi köpeğimizi tıraş, banyo için götürdüm. Yanında durabilirim ...

1 Destek