Ceren sonuçtan çok memnun

Argivit Smart Siyah Tortu

23 Haziran 2024 12:35
Ceren'in Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkürler 🙏 markaya güvenim tam🤍👍”

Oğlum için daha önceden Argivit Focus ve Smart kullandım. Şimdi aldığım Smart şurup da sorun var. Üründe koku keskin, tadı da ekşi, acı ve siyah tortu mevcut. Çocuğumdan önce ben içtim, iyi ki içmişim... Ayrıca, şişe kapalı olmasına rağmen kutu diplerinde siyah leke mevcuttu. Kapağını açtığımda içinde siyahlaşma vardı. Ürünlerim konusunda firmanın yardımcı olmasını talep ediyorum. Çocuklarımıza içirilecek bir şey değil bu.

24 Haziran 2024 08:34 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Argivit ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Argivit Müşteri İletişim Merkezi

24 Haziran 2024 10:58

Müşterimiz ile iletişime geçilmiştir.

28 Haziran 2024 12:12

Çok teşekkürler 🙏 markaya güvenim tam🤍👍

Dilan
02 Nisan 2025 19:59
Döne sonuçtan çok memnun

Döne
12 Mart 2024 09:36
"Müşteri temsilcisi iletişime geçip gereken bilgilendirmeyi yaptı. Tortuların ve tat değişiminin içerikteki demirden kaynaklı olduğunu anlattı. Eczanelerdeki eksik ve yanlış bilgilendirmeleri de düzeltti. Hatta hediye bile gönderdiler. Çözüm yolu ve iletişim dili çok iyiydi. Teşekkür ederim."

Argivit Smart Köpürme Bozuk

14 Temmuz 2024 15:49
Argivit Smart Köpürme Bozuk
Esra sonuçtan çok memnun

14 Ekim 2023 00:21
"Şikayeti oluşturduktan çok kısa bir süre sonra dönüş yapıldı. Firma yetkilisi ürün içeriğindeki demir maddesinden ötürü bu sıkıntının yaşandığını ifade etti ve hediyesi ile birlikte yeni ürün gönderdi. Teşekkür ederim sorunum çok kısa sürede çözüldü."

14 Eylül 2024 23:30