14 Eylül 2024 23:30

12 eylülde doktorumuzun önerisi ile eczaneden Argivit Smart şurup aldık. Açmadan şişeyi iyice çalkalamama rağmen ilaç şişesinin ağzı tamamıyla tortu kaplıydı. Tortuyu alıp tekrar çalkaladım ama öçlü kaşığına aldığımda hala tortular vardı. Bunun dışında şişenin kapağını açtığımda çok ağır bir koku ile karşılaştım ve tadı da oldukça ekşi. 5 yaşındaki kızıma verilmiş olan bu şurubu bırakın çocuğa vermeyi biz büyüklerin bile içmesi mümkün değil. Bu nedenle ürünü hiç kullanamadık. Bunun üzerine internette konu ile ilgili araştırma yaptığımda birçok kişinin aynı durumla karşılaştığını gördüm. Fiyat olarak oldukça iyi bir rakama satın almış olduğum bu ürün hakkında mağduriyetimizin ilgili yetkililer tarafından ivedilikle giderilmesini rica ederiz.

16 Eylül 2024 11:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Argivit ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Argivit Müşteri İletişim Merkezi

Zeynep
08 Şubat 13:13
Gülruy sonuçtan çok memnun

Gülruy
13 Ekim 2024 21:49
"Gerçekten bu kadar ilgili bir firma görmedim, şikayetim hemen yayınlanınca firma hemen ulaştı ve yeniden urunu gönderdi, kendilerine ilgi ve yardımları için çok teşekkür ederim"

09 Eylül 2024 16:07

Havva