Duygu
24 Ağustos 2024 11:42

Argivit Classic şurup, internet yorumlarına güvenerek 4 yaşındaki oğlum için aldım. İştah artışı ve boy uzaması için satılsa da öyle bir mide bulantısı ve ağrı yaptı ki oğlum 4 gündür yemek yiyemiyor kilo kaybı yaşadı. Nasıl olur aklım almıyor, benzer bunca şikayet varken. Bünye farkına bağlı yan etki diyeceğim ama bununla ilgili üründe en ufak bir uyarı yok. Ben araştırmasam, düşünmesem hala kullanmaya devam edebilirdim, daha kötü olabilirdi. Vaadini gerçekleştirmeyen bu ürün için para iadesi talep ediyorum. Ürünü aldığım günü ve eczaneden aldığımı kart harcaması olarak ekliyorum.

26 Ağustos 2024 10:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Argivit ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Argivit Müşteri İletişim Merkezi

26 Ağustos 2024 15:54

Tarafınıza detaylı bilgi sağlayabilmek adına arama yoluyla geri dönüş sağlamak istedik. Size ulaşamadığımız için görüşmeyi gerçekleştiremediğimizi bildirmek isteriz.

Argivit Şurup Çocuklarımı İshal Yaptı

Buşra
11 Eylül 2024 18:36
Sinan sonuçtan çok memnun

Çocuğumda Argivit Classic Şurup Sonrası İshal Ve Kusma Şikayetleri Yaşadık

Sinan
11 Ekim 2025 11:03
cocugumda-argivit-classic-surup-sonrasi-ishal-ve-kusma-sikayetleri-yasadik-2.jpg
cocugumda-argivit-classic-surup-sonrasi-ishal-ve-kusma-sikayetleri-yasadik-1.jpg

Argivit Vitamin Yan Etkisi Oldu

03 Ekim 2023 09:41