Argivit Focus Kilo Kaybı Yan Etkileri

Seher
29 Şubat 2024 07:18

3 haftadır argivit Focus 10 yaşındaki oğluma kullanıyoruz. Derslere odağının artması ve iştah artması büyümesi gelişmesi amacıyla kullanmaya başladık. Tavsiye üzerine eczaneden aldım. Kusma, ishal, mide bulantısı, iştahsızlık ve kilo kaybı yaşadı 3 haftada 3 kilo verdi duygu durum değişikliği olarak da cansız, isteksiz ve durgun fazla sakin ve daha ürkek kendine güvensiz. İlacın yan etkisi mi acaba en kısa sürede dönüş sağlar mısınız? İlaçtan kaynaklandığını yeni fark ettim kullanmayı bırakacağız.

29 Şubat 2024 17:37 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Argivit ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Argivit Müşteri İletişim Merkezi

Dilek
Dilek

Argivit Focus aldım ikili paket halinde 7 yaşındaki oğluma kullandım karın ağrısı kusma ve kilo kaybı yaşadık böyle bir takviye edici ilacın nasıl böyle yan etkileri olabilir hayret paramın iadesini istiyorum

Argivit Focus Kilo Kaybı Yan Etkileri

Asuman sonuçtan çok memnun

Asuman
09 Aralık 2023 01:28
"Sorunumuza kısa sürede çözüm bulundu telafi edildi. Teşekkürler argivit. Müşteri temsilciniz çok açıklayıcı konuştu. Bunu söylemeden geçmek istemedim"

Cansu
18 Aralık 2023 10:03