Aramex Çalışma Sistemi, Mantığı Nedir?

Aramex Çalışma Sistemi, Mantığı Nedir?
26 Mart 2024 09:19

Amazondan almış olduğum ürün için 6 günde Amerika'dan gelen kargo 5 gündür Ankara'da tarafıma ulaşamıyor. 0 312 478 25 40 da ki görevli hanımla 22.03.2024 Cuma saat 10:00 da yaptığım görüşmede kendisi kargonun gelip gelmediğini ancak 2 saat sonra arayıp sorarsam gelen kargolar içinden kontrol edip bilgi verebileceğini söyledi ( nasıl bir sistemleri var anlamadım ). 12:00 gibi aradım kargonun dağıtıma çıktığını cuma teslim olmazsa, pazartesi teslim olur dedi. Pazartesi aradım akşam 17:30 a kadar dağıtım yapılacağını söyledi. Saat 17:10 da arayıp kargonun henüz gelmediğini söyleyince, bugün olmazsa yarın olur dedi. En basit kargo firmasında bile böyle bir mantık böyle bir cevap yok. Amazon u arayacağım diyorum Amazon muhatabınız değil biziz diyor. Cuma, pazartesi araç dağıtımında denilmesine rağmen Aramex kargo sisteminde kargo halen İstanbul Ankara arasında gözüküyor. Dağıtım ile ilgili ne bir mesaj var ne bir geri bildirim var. Amazon sitesinde Çarşamba gününden ( 6 gün ) bugüne kadar akşam 22:00 a kadar teslim edilecek gözüküyor! Kargo beklemekten ve aramaktan bıktım. Amazon kendi sitesi ile bile senkronize olamayan bir firma ile nasıl çalışıyor. Kargo ne durumda o da ayrı bir konu 6 gündür Ankara'da dolanıp duruyor. Bu mesajı Aramex müşteri hizmetlerine atmaya çalışıyorum ona bile hata veriyor! Gerçekten böyle bir lojistik firmasının Amazon ile nasıl çalıştığını halen anlayabilmiş değilim.

27 Mart 2024 18:50

Kargo tarafıma ulaştı. Ancak Aramex diğer kargolar gibi dağıtım bilgilendirmesi, kargo dağıtım takip gibi işlemleri devreye almalı.

Kerem
Kerem

Kargo elinize ulaştıktan sonra Amazon'da veya kendi sitelerinde "teslim edildi" ibaresi oluştu mu acaba? Oluştuysa oluşması ne kadar surdu?

İlker

20 Mart dağıtıma çıktı (İstanbul),26 Mart teslim edildi ( İstanbul) olarak Amazon sitesinde gözüktü. Ancak teslimat yeri Ankara. İstanbul -Ankara arası bilgi yok.

Hasan
10 Kasım 2023 10:00
Aramex Haftalardır Kargomu Teslim Almıyor, İmdat
Aramex Haftalardır Kargomu Teslim Almıyor, İmdat

09 Eylül 2024 20:37
Amazon Ve Aramex Ürünümü Kaybetti
Amazon Ve Aramex Ürünümü Kaybetti
Buğrahan sonuçtan hiç memnun değil

Buğrahan
03 Nisan 2024 23:40