Ellerinde Delil Olmadan Aracıma İftira Atıldı Arabam.com = Boşa Zaman.

05 Ekim 2023 17:28

03.10.2023 tarihinde trink sat üzerinden aracımı satmak için fiyat teklifi aldım ve bir gün sonrasına randevu oluşturdum. Kendim memleketimde olmadığımdan vekaletini kendisine verdiğim kuzenim işini gücünü bıraktı. Benim ricam üzerine aracımı arabam.com un verdiği adrese götürdü, aracım kapıda kontrol edilmiş ve anahtarı çevirince motor arıza lambasının yanmadığı tespit edilmiş ve arıza lambasının söndürüldüğü iddia edilip aracımı alamayacaklarını beyan etmişler. O kararı veren çalışanın elinde somut bir delil olmadan nasıl bu denli bir iftirayı aracıma atabildiğini anlamış değilim, bir tane ampul kul yapısı sonuçta bozulmuş olabilir. Sigortası atmış olabilir. Bir çok sebep varken neden söndürüldüğü yönünde karar alıp aracımı karalıyorsunuz insanın moralini bozuyorsunuz siz ekspertiz değil misiniz. İnsanlar size güvenip araç alıyor veya satıyor araçta arıza olup olmadığının kontrolünü yapmak bu kadar mı zor neden kolay olanı seçiyorsunuz. Yazık değil mi uzak ilçelerden ve köylerden giden insanlar o kadar yakıt parası verip size aldanıyor ve güvenip oralara kadar gidiyor. Arabam.com benim için tamamen bitmiştir. Kapısının önünden bile geçmem tanıdığım herkese de yaşadığım olayı anlatıp sizlere güvenmemesi, inanmaması ve aldanmaması için elimden geleni yaparım.

05 Ekim 2023 17:40 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Şikayet, istek ve önerilerinizi Müşteri Hizmetleri Birimimize, mesai saatleri içerisinde arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

06 Ekim 2023 13:05

Merhaba, Konu ile ilgili olarak tarafınıza geri dönüş sağlanmış olup, şikayetiniz ile ilgili durum çözüme kavuşmuştur. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder sağlıklı ve güzel günler dileriz. Soru ve talepleriniz için bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

Cumali
Cumali
06 Ekim 2023 13:21

Merhaba. Evet tarafıma geri dönüş yapıldı. Yunus Emre bey ile görüştüm kendisi çok değerli ve beyefendi bir insan özürlerini iletti sağ olsun, uzunca sohbet ettik kendisi ile ama çözüm istemedim ki sizden çözüme kavuşsun, benim adıma neden karar veriliyor. Şikayetimde aynı derecede kararlıyım, bu basit bir şey değil. Herkes görsün bu yorumları ki sizin reklamlarınıza aldanıp karar vermesin benim başıma gelen onların da başına gelmesin.

Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Arabam.com Ve Trinksat Yanılgısı!

04 Ocak 2024 19:18

Arabam.com'un Ekspertiz Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı

01 Kasım 2024 19:16
Arabam.com'un Ekspertiz Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 15:49

24 Eylül 2024 21:51
Arabam.com'da Verilen Teklifin Düşürülmesi Ve Zaman Kaybı
Arabam.com'da Verilen Teklifin Düşürülmesi Ve Zaman Kaybı
Taner sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 14:35