Arabam.com'un Ekspertiz Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı

Arabam.com'un Ekspertiz Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı
01 Kasım 2024 19:16

Arabam.com'a ait siteden araç alımı olarak sundukları Trink Sat hizmetinden aracımı satmak için sistem üzerinden araç bilgilerini girerek 01.11.2024 tarihinde araca İstanbul Bahçelievler şubesine ekspertiz yapılması amacıyla randevu aldım. Müşteri temsilcisi sabah arayarak bilgileri teyit etti. Ben de bunun üzerine belirtilen tarih ve saatte ilgili şubeye gittim. Ancak şubedeki görevli, araçta güneş yanığı olması nedeniyle araca ekspertiz bile yapmadan ve herhangi bir fiyat bilgisi vermeden işlem yapmamıştır. İlk bilgileri arayan yetkiliye bildirdim. İlan verirken resimlerle birlikte konuyu bildirmeme rağmen randevuya kabul edildim. Ancak randevu mekanında güneş yanığı nedeniyle fiyat dahi vermediler. En başından söyleseler gitmezdim; bu iş nedeniyle iş yerimden izin aldım. Yoğun cuma trafiğinde zaman ve emek kaybına uğradım. Oraya kadar çağırıyorsanız cazip olmazsa dahi bir fiyat söyleyin. Böyle saygısızlık olmaz... Hakkımı helal etmiyorum. Hakkımı helal etmiyorum. Bir daha asla.

profile profile profile
07 Kasım 2024 10:01 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Arabam.com Ve Trinksat Yanılgısı!

04 Ocak 2024 19:18

Ellerinde Delil Olmadan Aracıma İftira Atıldı Arabam.com = Boşa Zaman.

05 Ekim 2023 17:28
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Arabam.com Trink Sat Mağduriyeti

Şerife