Arabam.com Tedarik Aktif Araç Aldığımız Üyeliğimizi Kapattı

16 Şubat 2024 11:33

Kurumsal üyeliğimiz üzerinden Arabam.com'un 'tedarik hemenal' ihalesinden ilk defa provizyon yatırarak araç almak istedik. Satın alma işlemi öncesinde şirket bilgilerimizin güncel olmadığını fark ettiğimiz için müşteri temsilcisini arayarak bu durumun bir sorun oluşturup oluşturmayacağını sorduk ve ona göre araç satın alacağımızı bildirdik. Müşteri temsilcisi sadece vergi levhamızı göndermemizi istedi ve üyeliğimizin güncellendiğini iletti. Sonrasında aracı satın aldık ve ücretini hemen ödedik ancak üyelik ekranımız 'katılım şartı yok' uyarısıyla kapatıldı. Aldığımız aracın durumu ve alım ekranına dair hiçbir bilgiye ulaşamıyor, yeni ihalelere katılamıyoruz. Aracı aldırana kadar üyeliğimizi anlık olarak aktif ettiler. Madem bir sorun vardı, neden tamamen kapatmadınız da aracı aldıktan sonra 'evraklarda sorun var, inceleniyor' diyerek geçiştirdiniz? İki gündür arıyoruz, e-posta gönderiyoruz ancak evraklarımızla ilgili bir çözüm sunulmuyor. Satın aldığımız aracı bile müşteri hizmetlerini arayarak ve rica ederek alabildik. Ne bir e-posta geliyor ne de 'aracınızı aldınız, hayırlı olsun, süreciniz bu aşamadadır' gibi bilgiler veriliyor. Diğer ihale firmaları araba alınması için sürekli ararken, bu firma araba alan müşterilerini engelliyor.

16 Şubat 2024 14:16 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

Engin
Engin

Kurumsal asla değil kimseye ulaşamıyorsun

11 Şubat 2024 17:10
arabam.com Uygulama Sorunları Ve Yanlışları
arabam.com Uygulama Sorunları Ve Yanlışları
Erol sonuçtan hiç memnun değil

arabam.com Firmasının Provizyon Aldatmacası

17 Ekim 2023 15:09