Levent sonuçtan çok memnun

arabam.com Araç Değerlendirme Sürecindeki Düşük Fiyat Politikası

08 Mart 2024 13:32
Levent'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Arabam.com üzerinden verilen fiyatlarla, ekspertize gidildiğinde aracın durumu ne olursa olsun fiyatın düşürüldüğünü fark ettim. Ekspertiz yapan kişiler, fiyatın düşebileceğini ısrarla belirtiyorlar. Ben de eğer araçta söylediğimden farklı bir durum varsa fiyatın düşebileceğini kabul ediyorum; ancak araç belirttiğim durumda bile olsa, fiyatın anlamsız bir şekilde düşük verildiğini gözlemledim.

08 Mart 2024 14:11 (Şikayetten 39 dakika sonra)
08 Mart 2024 22:31

Aracıma ekspertiz dahi yapılmadı öncelikle çıkacak olan düşük fiyatı kabul edip etmeyeceğim test edildi aracımda söylediklerimin dışında bir şey varsa düşük fiyat verilebilir ancak bana her şey söylediğiniz gibi çıksa da fiyat düşebilir dendi benim aracıma 783.900 fiyat verdiniz başkası 775.000 verdi bu rakamı söylediğimde ise bu fiyat iyi burada bu fiyat çıkmaz dendi bu şekilde söylenmesi arabam.com adına gerçekten yakışmadı yalan söylüyorsunuz insanları mağdur ediyorsunuz zamanımı çaldınız ve diğer müşterininde kaçmasına sebep oldunuz beni mağdur ettiniz. (sahtekarsınız)

09 Mart 2024 15:08

Teşekkürler

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 18:31
Volkan sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2024 00:29
"Firmadan turan ve serkan bey aradılar ilgilerinden dolayı Teşekkür ederiz. Salı günü tekrar firma ile görüşme gerçekleştireceğiz"
Hakanco sonuçtan hiç memnun değil

Arabam.com Ekspertiz Hüsranı: Beklentiler Ve Gerçekler

Hakanco
23 Nisan 2024 14:17

27 Mart 2024 23:34
Murat sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 12:19
arabam.com Verilen Teklifle Ödenmek İstenilen Farklı