Kerem
13 Mayıs 2024 15:38

21 Ocak 2023 tarihinde Torium AVM Media Markt mağazasından 13.482,03 liraya Apple iPad Air 5 64GB Space Gray tablet aldım. 1.899 liraya da 1 yıllık cihaz koruma sigortası yaptırdım. Üzerinden henüz 2 ay geçmişken tablette kapanıp açılmama/şarj olmama sorunuyla karşılaştım. 26 Mart 2023 tarihinde ürünü almış olduğum mağazaya götürüp incelenmesini talep ettim. Anlaşmalı oldukları KVK Teknik Servis’ten gelem ürünümde arızaya rastlanmadığı ve standart servis prosedürü olarak yazılım güncellendiği belirtilerek ürünü çalışır durumda teslim aldım. Cihaz koruma sigortam bittikten sonra Nisan 2024’te tekrar aynı sorunla karşılaştım. 9 Nisan 2024 tarihinde Türkiye’nin en büyük Apple yetkili servisi olan Troy’un Marmara Park AVM mağazasına giderek inceleme talep ettim. Apple Onarım Merkezi tarafından Dock Pin Hasarlı olduğu tespit edilip 22.775₺ karşılığı ürün değişim fiyatı sunuldu. Kabul etmedim ve ürünü teslim aldım. 24 Nisan 2024 tarihinde ürünü satın aldığım Media Markt mağazasına giderek inceleme talep ettim. Anlaşmalı olduğu Başarı teknik Servis de 17.560₺ cihaz değişim fiyatı sunuldu. Kabul etmeyip ürünü teslim aldım.
Henüz ürünün 2 yıllık garantisi süresi dolmadan 2 kez aynı sorunla karşılaşmam ve kullanıcı hatası olarak görülüp ücretsiz bir şekilde onarım veya değişim yapılmamasını kabul etmiyorum. Ürünün üretim hatasını olduğunu düşünüp ücretsiz bir şekilde yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum.

Garanti Süresi İçinde Arızalanan Macbook Air İçin İade Talebim Reddedildi

Muhammed
17 Ekim 01:15
garanti-suresi-icinde-arizalanan-macbook-air-icin-iade-talebim-reddedildi-1.pdf
Oğulcan sonuçtan hiç memnun değil

Oğulcan

apple-garanti-sureci-icinde-arizanin-giderilmemesi-4.pdf
apple-garanti-sureci-icinde-arizanin-giderilmemesi-3.pdf
apple-garanti-sureci-icinde-arizanin-giderilmemesi-2.pdf
apple-garanti-sureci-icinde-arizanin-giderilmemesi-1.pdf
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Apple Yetkili Servis Ürün Kabul Etmemesi

Mert
28 Eylül 2023 09:56
Poyraz sonuçtan hiç memnun değil

İpad Ekran Kırılması Ve Yetersiz Garanti Desteği

Poyraz