Elif sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 15 Pro Max Apple Store Siparişi

22 Eylül 2023 16:36

22.09.2023 tarihinde iPhone 15 Pro max ön siparişi verdim ancak tahmini teslimat tarihi 13 Kasım gözüküyor. İPhone 15 Pro max 29 eylülde mağazalarda satışa çıkacak deniyor. Bu durumda ön sipariş vermemizin ne mantığı var tam olarak? Bu teslim süresi kabul edilemez.

profile profile profile

Yorumlar (28)

Elif hanım telefonunuz geldi mı bugün 13 Kasım

Melis

Gamze hanım ben en şanssızlardan galiba,. Teslimat tarihim 15-22 Kasım arasıyken 17-21 olarak guncellendı. Dün kargoya verilmiş şu an UPS kargodaymış şimdi de kargoya ulaşmaya çalışıyorum bugün teslim alabilmek için. Yoksa araya hafta sonu girecek

Gamze
Gamze

Melis hanım merhabalar sizin siparişinizde bir gelişme oldu mu benim kide 17-24 Kasım gözüküyor ve hala işleniyor

Melis

Hay Allah benim de 15 -22 Kasım arası daha hala işleniyor gerçekten bana özel galiba bu durum • güle güle kullanın elif hanım

Elif

8 kasımda teslim edildi telefonum Melis Hanım.

Gelişme var mı?

Berivan

Ben 22 Eylül'de sipariş verdim teslim tarihi 27 Ekim 3 Kasım arası diyor hala işleniyor

Sevgi

Merhaba gelişme var mı siparişinizde? Bende de 20-27 Kasım arası gözüküyor hala işleniyor

Aleyna

Herhangi bir gelişme oldu mu yoksa halen işleniyor mu?

Teşekkürler :)

Hala işleniyor :(

Merve
Merve

Hepsiburada'dan ön sipariş verdim 27 eylülde tahmini teslimat tarihi 29 ekimdi 29 eylülde elimdeydi ben de çok şaşırdım hıza bir daha ön sipariş için orayı kullanmanızı tavsiye ederim

Özcan
Özcan

İşin garip tarafı Ben 6-7 gün olduğunu okudum Meğer 6-7 hafta imiş Şimdi bekleyeceğiz mecbur Çünkü diğer pazar yerlerinde de stokçular devreye girmiş 10.000 lira üzerine koymuşlar bir ümit diyoruz belki 2 haftaya kadar gelir iki üç haftaya kadar kısaltsalar günü çok iyi olur Oysa ki Hepsiburada da sepete ekledim tam ödeme yapıyordum zaman aşımına uğradı ve siparişi kaçırdık nasip

Buse
Buse

Merhaba, nasıl bir yol izlemeye karar verdiniz. Ben de aynı durumdayım.

Mert
Mert

Merhaba aynı ön sipariş sorununu bende yaşamaktayım. Sizde durum nedir herhangi bir gelişme var mı?

Elif

Apple müşteri hizmetleri ne yazık ki Elle tutulur bir çözüm ile gelmiyor. Size verilen teslim tarihinden daha önce de gelebilir ama kesin bir şey diyemiyoruz diyorlar. Mecburen bekliyorum teslim tarihinin güncellenmesini.

Merhabalar Elif Hanım, sizinle aynı durumdayız. Telefoncu birkaç arkadaşıma sorduğumda ise 3o Eylül'de tezgahlarında satışta olacaklarını söylüyorlar. Bizim ön sipariş vermemizde ki amacı bende anlayamıyorum, gerçekten. Eğer ki telefoncular bizim aldığımız rakamdan daha yukarı satacaklarsa bu cihazları bizim ön siparişimiz mantıklı olacak gibi fakat en fazla fark etse 1.000-1.500 TL fark edecek, bana göre saçma, bilemedim iptal etmek ile etmemek arasında kararsızım...

Fırat
Fırat

Nerelisin elif

Engin

Ön siparişler her zaman normal satıştan daha uygundur ve size tahmini bir süre yazılıyor Apple diyor ki ürünler hazır Olduğunda gönderim tarihide güncellenicektir

Engin

Arkadaşlar vermiş olduğun ön sipariş normal satıştan daha uyg

Fatih
Fatih

Merhaba bende aynı durumdayım nasıl çözdüler sorunu erken mi gelecekyardımcı olursanız sevinirim ona göre bende bir şikayette bulunacağım

Berivan hanım 27 ekimde ulaştı mı siparişiniz

Havva
Havva

Merhaba, teslim tarihlerinizde bir değişiklik oldu mu?

Elif

Merhaba, sorunum çözülmedi maalesef teslim süresi hala 13 Kasım gözüküyor. Gelen bir bilgi de yok Apple dan.

Eylem
Eylem

Merhaba bende 15 sipariş verdim iade etmek istiyorum ücret ödemesini hemen yapıyorlar mi?

Elif

Eylem hanım merhaba bugün görüşme şansım oldu. En geç 10 gün içinde ücret iadesi yapılıyormuş Apple.com dan yapılan siparişlerde.

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Apple Store İphone Teslimat Süresi

17 Ekim 2023 16:09

İPhone 15 Pro Max Apple Store Sipariş

16 Kasım 2023 15:04
İPhone 15 Pro Max Apple Store Sipariş

Apple Store Apple Ön Siparişleri Çok Geç Göndermekte.

18 Ekim 2023 10:09