Antzy.net Üzerinden Yaşanan Mağduriyet Ve Şüpheli İşlemler

27 Aralık 2024 18:36

Antzy.net ile bir kişi aracılığıyla tanıştım. Bana haber vererek işlem yapıp para kazanıyordum ya da kazandığımı sanıyordum. Daha sonra bu kişi platform üzerinden bana para transferi sağladı. Birkaç kazanç sağladıktan sonra bütün paramı kaybettim. Sonra tekrar para transferi yaptım.

Birkaç işlem yaptıktan sonra paramı çekmek istedim. Red cevabı verdiler. Sebebini sorduğumda, nereden geldiği belli olmayan bir fondan hesabıma para girişi olduğunu söyleyip hesabımın şüpheli olduğunu, hesabımı doğrulamak için 2 gün içinde 2.068 dolar para yatırmamı istediler, aksi takdirde federal devletin hakkımda işlem yapacağını söylediler. 2 günü 4 güne çıkarabilmeyi başardıktan sonra parayı yatırdım. Verdikleri talimata harfiyen uydum.

Çekim talimatım hafta sonu nedeniyle 2 gün bekledi, sonra para şirketimizin hesabından çıktı, size borcumuz yok denildi. Para hesabıma ulaşmadı dedim. Kontrol sağlayıp paranın Blockchain'de sıkıştığını ve bunun için 1000 dolar mühendislik ücreti istediler. Mühendislik ücretini yatırmayı reddettim. Biraz çekiştik ve beni engellediler. Hesabıma giriş yapamıyorum. Müşteri hizmetlerine yazdığımda cevap vermediler.

Avukat bulmaya çalıştım ve benimle kimse ilgilenmedi. Site para kazandın diyor ama parayı vermiyorlar. Bizi bu uygulamayla tanıştıranların bir oyunu mu diye düşünmüyor değilim. Kazandın deyip daha çok işlem yapabilmek için insanı içeri çektiklerini düşünüyorum. Parayı kurtarabilmek için de sonu gelmeyen para istekleri oluyor.

Ayrıca site hakkında yapmış olduğum araştırmalar sonucu Colorado'da faaliyet gösteren bir şirket gözüküyor. Adres var, e-mail ve telefon yok. Adrese gittiğimde organize sanayi gibi bir bölge çıkıyor. Gerçek adı Coinftx, 2022 kuruluş. ABD'de şikayet etmediğim site kalmadı ama sonuç yok.

Yorumları incelediğimde benim gibi mağdur olan birçok kişi görüyorum. Fakat bu siteye nasıl ulaştıklarını, kendilerinin mi işlem yaptığını yoksa başka birisinin talimatıyla mı işlem yaptıklarını, başka birinin talimatıyla işlem yapıyorlarsa bu kişinin kendisine nasıl ulaştığını merak ediyorum. Bana ulaşan kişi t. C. Vatandaşı değil çünkü.

Yorumlar (8)

Şener

Kişinin ismi ne burayı öneren

Ömer

Google haritalardan sokak görünümüne girmiştim. Yakınında olan işletmelere e-mail attım. Soru soracağım dedim dönmediler. Cevap verseydiler şirketi soracaktım.

Şener

Hani siz yerine gittim dediniz

Ömer

Türkiye'deyim. Siz söyleyince girip baktım evet siteye girilemiyor. Adresleri var. Ama iletişim adına hiçbir şey yok.

Şener

Siz hangi ülkede siniz platform kapalı neden 2 gün önce ye kadar açıktı yerleri adresi yok mu bu iş bu kadar kolay mii

Ömer

Kurumun selfikasi var. Sizin ne kadar paranız gitti?

Şener

Evet resimleri var mı Böyle bir kurum var mı acaba

Ömer

Bana ilk şirketinin numarasıyla ulaştı. Sonra da şahsi numarasıyla iletişime geçti. Adı li meixi İngilizce adı Mia. Yani bana kendini öyle tanıttı. Sizde mi bu sekilide tongaya düştünüz?

İsmet sonuçtan çok memnun

06 Ocak 2025 15:50
Antzy.net Ve Sahte Avukatlık Şirketleri!

Antzy.net Üzerinde Yaşanan Yanıltıcılık Deneyimi!

04 Ocak 2025 14:28
Taha sonucu yetersiz buldu