Antalya Büyükşehir Belediyesi Haksız Kart İptali

21 Ekim 2024 17:57

Antalya ulaşım tarafından kartım, bilgim dahilinde olmadan kullanıma kapatılmış! Öncelikle sebebi de kartımı annemin kullanmasıymış; farklı bir kişi kartı kullandığı için iptal olmuş. Size şu şekilde açıklama yapayım: Annem şehir dışında yaşayan biri, arada Antalya'ya gelir ve kartı yok. O yüzden benim kartımı hastaneye giderken kullanmış çünkü kredi kartından çektirememiş. Ayrıca zaten tam çekiliyor, herhangi bir ücret indiriminden yararlanmadı; benim kartım tam çekiyor. Bende bile! Antalya ulaşımı aradığımda çözüm odaklı asla olmuyorlar ve talebimi bile iletip iletmediğinden emin değilim! Bu kartı ocak ayına kadar kullanamayacaksınız diyerek bana saygısız şekilde davranmıştır. Talebime geri dönüş sağlanmasını istiyorum.

22 Ekim 2024 15:51

Antalya büyükşehir Belediyesi Antalya kartım kullanıma kapatılmış! Dünden beri mail vs bir şekilde hakkımı aramak adına yazıyorum ulaşmaya çalışıyorum çözüm için fakat Antalya ulaşım bile bile çözüm sunmamakla birlikte akılları sıra ceza veriyor 3 ay kartımı kullanıma kapatıyorlar ve benim otobüse binince haberim oluyor ne kadar hak ve yasaya uygun bir işlem değil mi?

22 Ekim 2024 15:23

Antalya ulaşımla bugün kullanıma kapalı kartımla alakalı görüştüm fakat bana hâlâ gelip çözüm önerisi olarak aramamızı istemişsiniz bizde aradık deyip beni rencide eder şekilde bir üslupla karşılaştım! Durumu izah ettim şu an burda da izah ediyorum annem şehir dışında yaşayan biri ve kendisi kredi kartını kullanıp çektiremediği için yani bilemediği için benim kartımla tam ücret çektirip hastaneye giderken kullanmış ve bunu zaten herkes yapıyor bana kimse bu şekilde kartı kullanıma kapatacağız demedi ki zaten 2 kere çektirmiştir kadın! Bu nasıl bir üslupsuzluk oluyor ben bu antalyakart'ı yıllardır kullanıyorum. Nasıl kartım bana bilgi vermeden kapanıyor! Bu kötü niyetli bakış açısının düzelmesini ve kartımın kullanıma açılmasını talep ediyorum aksi takdirde mağdur olan taraf yine ben oluyorum.

İlayda
İlayda
22 Ekim 2024 15:27

Hiçbir şekilde çözüm önerisi sunmadılar iyi niyetli bir davranış sergilemiyorlar bile saçma sapan davranıyorlar mağdur ediyorlar insani!

01 Eylül 2023 17:55

17 Şubat 2024 01:24