Annabella Güzellik Merkezi Kişisel Bilgilerimin Gereğinde Fazla Alınması Ve Adıma Paket Açılması

05 Haziran 2024 20:56

05.06.2024 tarihinde saat 18:00 civarında Erzincan'daki Annabella Vip Güzellik Salonu'nda tek seanslık bir lazer işlemi yaptırdım ve devamında başka bir seansa gelmeyeceğimi söylediğim halde, b*** adında bir bayanın 2000 TL’lik 8 seanstan oluşan bir paket almışım şeklinde kaydımı yapması ve bu kayıt işlemini yaparken adımı, soyadımı, doğum tarihimi, t. C. Numaramı, telefon numaramı ve kaldığım yurdun adresini gibi birçok kişisel bilgimi almış olmasından ve birçok yere bana imza attırmasından dolayı kişisel bilgilerimin benden habersiz ikinci bir kişiyle paylaşılması, paket satın aldığıma dair hakkımda bir hukuki işlem başlatılmasından dolayı ve bilgilerimin kötü amaçlı kullanılmasından doğacak sorunlardan dolayı kurumu sorumlu tutarım. Şimdiden ileride doğabilecek olumsuz sonuçlardan dolayı attığım hiçbir ıslak imzanın geçerliliğini kabul etmeyeceğimi beyan ediyorum.

Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

İzinsiz Paket Satışı Ve Kişisel Verilerin Paylaşılması

01 Ocak 2025 14:41
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Annabella Güzellik Merkezi Saygısızlık Ve İmzaladığım Sözleşmeyi Yırtıp Bana Geri Vermediler

26 Şubat 2024 18:36
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 08:59
Aris Güzellik Merkezleri Van Güzellik Merkezi Hizmet Şikayeti
Sabiha sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 17:10
Lazer Tedavisi Sonrası Yanıklar Ve İade Sorunu
Berra sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 13:00