Orhan sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 12:26

3877. Cadde, 06105, Yakacık, Yenimahalle, Ankara adresinde faaliyet gösteren Ankara Yapı MARKET''den 4 adet Lake oda kapısı satın aldık. Kapıların montajı yapılırken üstünde ki streç filim ile beraber taktılar ve streçleri yarın çıkarırsınız dediler.

Ayrıca kuruya yakın bezle temizliğini yapın dediler ( kapı leke olsa silemeyeceğiz düşünün artık) Velhasıl kelam, streçleri çıkardık ve 1-2 gün sonra fark ettik ki her kapının üstünde yaklaşık 6 adet çıta gölgesi mi nedir bilmiyorum leke var. Önce bize dediler ki ıslak bezle mi sildiniz?

Hayır daha montajcıların camda beyaz beyaz parmak izleri duruyor. Silmedik kanıt için. Sonra sürekli yazışmalardan sonra kapılarda hatalı boyama olduğunu ve depoda ki kapıların da hatalı olduklarını gelip bakabileceğimizi, yeni kapı sipariş verdiklerini gelince değiştireceklerini söyleyerek bizi 2 aydır oyaladılar. Ve hala bekliyoruz.

Şimdi bu sayfaya yazıyor 1 hafta sonra hala çözüme ulaşılmaz ise Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağız. ( daha önce de Y--bayinin bize başka marka yatak vermesinden dolayı şikayet etmiş ve bayiliğini iptal ettirmiştik. )

Orhan
Orhan
04 Nisan 2025 16:02

Elimizde sipariş fişi ve fatura vermedikleri için Tüketici Mahkemesi hiçbir şey yapmıyor. Şimdi de Maliye Bakanlığına şikayet edeceğim. Faturasız iş yaptıkları için. Parasını EFT yaptığım banka dekontlarını bile kabul etmiyor Tüketici Mahkemesi.

Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2025 13:45

07 Ekim 2023 15:12
Can sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 11:19

23 Mayıs 2024 17:20
Kuşadası Mona Garden Enzo Garden Kalitesizliği

Satın Aldığımız Kapıların Kalitesizliği Ve Firma Yetkilisinin Tehdidi Nedeniyle Yaşadığımız Mağduriyet

23 Ağustos 2025 01:19