Otoyol Ücreti Ve Usulsüz Faiz Artışı Mağduriyeti

08 Kasım 2024 23:54

Yaklaşık 3.5 ay önce, 15 Temmuz'un olduğu hafta Niğde-Ankara Otoyolu'nu kullandım. Erg otoyol firmasına ait olan otoyolu kullandıktan sonra, firmanın kendi sitesinden ihlalli geçiş ödemesi yaptığımda sistemde borç göremedim. 15 Temmuz haftasına özel bir durum olabileceğini düşündüm ve daha sonra kontrol edemedim. 04.10.2024 tarihinde evime icra mahkemesi kararı ulaştı. UYAP'tan baktığımda borç tutarım olan 1325 TL'yi ödedim ve borç tutarım 0 olarak UYAP'ta görünmekteydi. Bugün, yani 08.11.2024 tarihinde dava durumunu sorgulamak için geldiğimde, tekrar borç göründüğünü fark ettim. 6 dakika içinde ödeyeceğim borç artıyordu. 08.11.2024 tarihinde tekrar Ankara 6. Asliye İcra Dairesi'ne 2087 TL gönderdim. Fakat artık bu usulsüz faiz artışının denetlenmesini ve ödememe rağmen halen artışını şikayet etmek istiyorum. İhlalli geçiş yaptıktan sonra bana herhangi bir bilgi mesajı, mail veya ihtar gelmedi. Borcum olduğunu icra mahkemesi kağıdını gördüğümde öğrendim. Bu otoyol firmasının mağdur ettiği sadece ben değilim, birçok kişinin mağdur olduğunu internette araştırdığımda şikayetler.com internet adresinde öğrendim. Bu durum ile ilgili belgeleri ve ödeme dekontlarını ekte sunmuş bulunuyorum. Bu otoyol şirketinin bile isteyerek avukat ile anlaşıp bu şekilde icra yolu üzerinden fazla ve faizli para alma çabasında olduğu kanaatindeyim. Bu konu ile ilgili destek talep ediyorum ve şikayetimi arz ediyorum. Teşekkür ederim.

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 17:01
otoyol-ucretlendirmesinde-seffaflik-eksikligi-1.pdf

27 Mart 2025 15:47
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 17:54

25 Nisan 2024 13:51