HGS Borcu Ve Ceza Şoku: Bilgilendirme Eksikliği

11 Kasım 2024 17:57

13 Ağustos 2024 tarihinde erg Otoyol a. Ş'nin işletmiş olduğu Ankara Niğde otoyolunu kullandım. O gün HGS bakiyemde yeterli kadar para yoktu ancak önümüzdeki günlerde HGS bakiyemi yükledim. Ve ara ara da yüklemelerden sonra ihlali geçişim var mi diye kontrol etmeme rağmen herhangi bir borç gözükmedi ve bu geçişin çekimi bakiyem olmama rağmen bir türlü çekilmedi. Ne HGS hesabımda ne de E-Devlet hesabımda hiçbir borca rastlamadım. Bugün itibariyle evime gelen tebligatta 210 Tl geçiş 840 tı de ceza olmak üzere 1050 tı borcum olduğu yazılıydı. Siteden baktığımda ise ödemem gereken toplam meblağın 2888 Türk Lirası olduğu yazılıydı. 210 TL'lik geçiş için bugün toplamda 2888 tı ödedim. Bu resmen yanlıştır insanları aldatmaktır. 3 ay boyunca bir kere bile tarafıma ne bir ulaşım sağlanmış ne de hiçbir şekilde haber verilmemiştir. Hiçbir haber vermeden bildirimde bulunmadan ödemem gereken tutarın yaklaşık 14 katını ödedim. Bu nedenle erg Otoyol a. Ş'den şikayetçi
olduğumu belirtiyor ve bu paranın tekrar ödenmesini istiyorum.

Selim sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 11:34

425 TL’lik Otoyol Geçiş Ücreti 3 Ayda 5.100 TL’ye Yükseldi, Açıklama Bekliyorum

18 Eylül 2025 16:45
Taner sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 20:21
Zümrüt sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 12:15
Ankara Niğde Otoyolu (Erg İnşaat) Ankara-Niğde Otoyolunda HGS Ödeme Sorunu Ve Mağduriyet