Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde Ameliyat Tarihi Krizi

27 Aralık 2024 12:43

Ankara Etlik Şehir Hastanesi ortopedi Hastanesi 8b. Bu bölümden 2 aydır ameliyat tarihi almaya çalışıyorum. 2 kez anestezi bölümünden ameliyat için onay aldık ancak ortopedi bölümü 8b ameliyat tarihi vermedi. 30.10.2024tarihinde ameliyat tarihi verildi. 01.11,2004 de hastaneye yatış olacak 02.11.2024 tarihinde ameliyat olunacağı söylendi. 30.10.2024 tarihinde öğleden sonra aradılar. Malzeme olmadığı için ameliyat edilmeyeceği söylendi. Ortopedi Hastanesi 8b yi arayarak durumu sormak için aradığımızda durmadan arama malzeme yok ekmek olmadan un yapamazsın sen arama konturun gitmesin sürekli arama deyip yüzümüze telefonu kapattı. 184 e şikayette bulundum. Şikayetim üzerine hastane santralinden arama geldi. Ameliyat tarihiniz yakın bir tarihe alınacak ama sizin anestezi onayı almanız gerekli tekrar dediler. 27.12.2024 tarihinde bugün gittim ve malzeme hala yok sizin anestezi onayı almanıza gerek yok malzeme gelince biz sizi arayalım o zaman yaparsınız anestezi onayı dediler. Malzeme olmadan nasıl ameliyat tarihi verebiliyorsunuz diye sorunca sana kullanılacak malzeme başka hastada kullanılmıştır yere düşmüştür diye cevap verdi. Ankara Şehir Hastanesi pişmanlıktır ne saygı var ne hizmet var ilgilenme zaten yok. Ortopedi Hastanesi Dr. Y**** E****** doktorumuzdu. Artık bırak Etlik şehir hastanesine gitmeyi sokağından geçmem bilinsin diye yazıyorum çözüm için değil.

Ameliyat Tarihi Belirsizliği Ve Sürekli Erteleme Mağduriyeti

23 Eylül 2025 22:02