Emine sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Doktor Vasfı Olmayan İnsanların Doktor Olması.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Doktor Vasfı Olmayan İnsanların Doktor Olması.
23 Kasım 2023 13:46

01.11.2023 tarihinde Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum Gebe Polikliniğinde B**** L****** adında bir doktora muayene olmak için gittim. Şeker yüklemesi için beni bir ay sonrasına çağırdılar ve bana kendim satın almam gereken bir ilaç yazdılar. Bugün, 23.11.2023 tarihinde şeker yüklemesi için hastaneye gittim. Gitmeden önce bana söylenen ilacı eczaneden ücret ödeyerek satın aldım. Hastaneye vardığımda, şeker yüklemesi için gelen başka gebeler de vardı. Ellerindeki glikoz ilacı benim satın aldığımdan farklıydı. 'Siz de eczaneden aldınız mı?' diye sorduğumda, 'Hayır doktor verdi, ücretsiz' şeklinde cevap aldım. Sorun para meselesi değil. Neden aramızda ayrım yapılıyor? Cebimde para olmasaydı, ilacı nasıl alacaktım? Neden hastalar doğru şekilde yönlendirilmiyor? Hastanenin doktorları o kadar tecrübesiz ki, sorduğum sorulara net cevap vermiyorlar. Sürekli başka birimlere yönlendiriliyorum. İlk gebeliğim olduğu için çok endişeliyim ve bebeğim hakkında hiçbir zaman doğru düzgün bilgi alamadım. Doktorların mesleki davranışlarını uygun bulmuyorum. Bir doktor, hastasını anlamalı, dinlemeli ve ilgilenmelidir. Kendi mesleğim olan öğretmenlikte de bu tür davranışları tasvip etmiyorum. Durumdan gerçekten memnun değilim.

Etlik Şehir Hastanesi Deneyimim

18 Eylül 2023 20:49
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil

02 Kasım 2023 11:37