Aykut
18 Şubat 2024 16:211.436

2006 yılından beri Batıkent'te ikamet ediyorum. Bu sene ilk defa, köpeklerimizin akşamları koşması için soktuğumuz halı sahanın girişine 'köpekler giremez' yazısı asıldığını gördüm. Şimdi sizlere soruyorum, sayın büyükşehir belediyesi çalışanları; biz köpek sahipleri ve köpeklerimiz mi sahayı daha çok kirletiyoruz, yoksa sahaya top oynaması için gönderdiğiniz çocuklar mı? Batıkent'in en karanlık yerlerine danışmadan yaptığınız köpek parklarını kullanmak yerine, aydınlık bir yer olarak tercih ettiğimiz sahamızı elimizden almaya çalışıyorsunuz. Nusret Aydın Parkı ile ilgili açtığımız şikayetler (geceleri olumsuz faaliyetler ve parkta ateş yakılması gibi) dikkate alınmazken, köpeklerin girişinin yasaklanmasını saçma buluyorum. 'Köpekler giremez' tabelanızın yanına, 'Sahaya yiyecek ve içecek ile girilmez' yazısı asılmasını talep ediyorum.

Rüzgar
Rüzgar
11 Temmuz 2025 18:37

Bu halısaha siz köpeğinizi koşturup ihtiyaçlarını gidermenizi sağlamak için kurulmadı, zaten köpekler giremez yazısının bir nedeni var. Sende gitmişsin sanki sizin yaptığınız çok doğruymuş gibi yaptığınızı hafifletmek için başka problemleri öne çıkarmışsınız 😂 köpeğinizle çocuk oyun alanını kirletip hala size haksızlık yapıldığını düşünmeye devam edin. 😁

ABB - Ankara Büyükşehir Belediyesi Çankaya 100. Yıl Parkı Ve Çiğdem Mah. Sokak Köpekleri H. K.

22 Ağustos 2023 09:382.376

100. Yıl parkındaki sokak köpekleri oğlumu ısırdı 3 ü birden ikimize saldırdı zor kurtardık bu konu ile alakalı Çankaya ...

Tümünü Gör
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kuzeykent TOKİ Ankara

Ankara BüyükşehirBelediyesi Kuzeykent TOKİ Ankara

Eda
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kazı Çalışmaları

Ankara BüyükşehirBelediyesi Kazı Çalışmaları

Samet
Ankara Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Bakımsız!

Ankara BüyükşehirBelediyesi Mezarlık Bakımsız!

Nesli
Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 Yıldır Çözümlenmeyen Şikayetim!

Ankara BüyükşehirBelediyesi 3 Yıldır Çözümlenmeyen Şikayetim!

Emre
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yol Kavşak Düzenlenmesi

Ankara BüyükşehirBelediyesi Yol Kavşak Düzenlenmesi

Özgür
Ankara Büyükşehir Belediyesi Park Bekçisinden Şikayetçiyiz!

Ankara BüyükşehirBelediyesi Park Bekçisinden Şikayetçiyiz!

Elif

Öne ÇıkanKonular