Ceydanur sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Hasta Yakını Olarak Yaşadığım Mağduriyet!

25 Ağustos 2023 15:12

Ben böyle bir hastanede gördüm ne de böyle bir mağduriyet yaşadım. Eşimi 18.08.2023 tarihinde doktor kontrolü sonucu acil anjiyo için kardiyoloji bölümüne yönlendirdiler. Acil serviste bize servise alınacağımızı ve servisten anjiyo olup bir sıkıntı çıkmazsa çıkış yapılacağını söylediler. Ta ki bir anda acilden servise gidiyoruz diye yoğun bakıma alınması şokunu yaşayana kadar. Yoğun bakım önüne geldiğimde eşimden doktordan bilgi almadan kendini doktor sana güvenlik sert bir şekilde eşiniz uzun bir süre burada deyip elime bir kağıt tutturup bu malzemeleri al gel sonra da evime gitmemi söyledi. Ben zaten orada daha şok yaşamadan biraz söylenince içeri aldılar ama asla doktorla görüşmedim. Sonra hemşireden bilgi almak istedim. Kendisi de anjiyo ne zaman olur ne zaman olmaz belli değil siz eve gidin bir daha size çıkarken haber vereceğiz dedi! Biz hasta yakınlarına bilgi vermek zorundasınız öncelikle bunu söylemek istiyorum. Ertesi gün oldu. Eşimin taburcu olduğunu bile bana söylemeden anjiyo olmuş doktor bana bilgi vermedi bile bir açıklama yapmadı bile ben böyle bir doktor da görmedim. Daha sonra hemşirenin biri gelip doktor size bilgi vermek zorunda değil dedi. Sağ olsun. Tabii en şoku da reçetemizi onaysız, kaşesiz, imzasız bize vermişler ilacımızı bile alamadık. Tebrik ediyorum Şehir Hastanesi ve onun muhteşem ekibini!

Buket sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktorların Birbirine Attıkları Hasta