Ferruh sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Bilkent Şehir Çiftliği (Sağlığın Ticaret Şekli)

24 Temmuz 2024 00:29

Bilkent Şehir Hastanesi bir hastane olmanın ötesinde bir çiftlik. Tansiyon problemi nedeniyle iki yıldır Coversyl Plus kullanmaktaydım. Son zamanlarda tansiyonda problem çıkınca; 26.04.2024 tarihinde Bilkent Şehir Hastanesi'ne gitmemle başlayan hikayem; Kardiyoloji Polikliniği Kalp Damar Hastanesi E2 Blok G Katı Kardiyoloji 15 numaralı poliklinikte Dr. Ü*** G**** tarafından Holter takımı ve EKG çekimi sonrası "c..." adlı ilaç veriliyor, tansiyonum düşmüyor. 29.04 tekrar Holter takılıyor. Tansiyon yüksek. 16.05.2024 bu sefer "t..." ilaç olarak yazılıyor. 01.07.2024 ilacı tansiyonumu düşürüyor fakat böbreklerimde ağrılara, ayak bileklerimde şişmelere neden oluyor. Ardından Kardiyoloji 16 kliniğinde Dr. M****** C******** tarafından "k..." 150/12.5 mg ilacı veriliyor, kullanıyorum tansiyonum düşmüyor. 09.07.2024 tekrar gidiyorum. Dr. bu sefer dozajı arttırıyor ve "k..." 300/25 mg veriyor. 18.07.2024 tarihine kadar kullanıyorum, ilacın hiçbir etkisi olmuyor. Dr.'a gidiyorum, gayet rahat tavırlarla bu işin tüm dünyada bu şekilde deneme yanılma yöntemiyle yapıldığını söylüyor. Ben de inşaat mühendisi olduğumu, hiçbir işimi deneme yanılmayla yapmadığımı, bilimin bunun için var olduğunu söyleyip çıkıyorum. Hastaneden (çiftlikten) çıktım, şu an tansiyonum 169-116. Dr. M****** C******** tarafından verilen ilacı kullanmaya devam ediyorum. Numune Eğitim Araştırma Kardiyoloji Kliniği'nden randevu aldım. 25.07.2024 tarihine kadar kalp krizi veya inme geçirmezsem yeni bir maceraya başlayacağım. Not: Bu arada olabilecek kötü durumun sorumlusu Bilkent Şehir Hastanesi ve doktorlardır.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Bilkent Hastanesi'nde Nefroloji Doktorundan İnsanlık Dışı Muamele

31 Ocak 2025 20:27
Ertuğ sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yanlış Gözlük Reçetesi Ve Yetersiz Muayene Sonucu Mağduriyet

05 Temmuz 2024 00:18
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Doktorun İlgisizliği ve Hastayı Dinlememesi

07 Kasım 2023 16:33