Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Anka Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Hipnoz Verilen Vaatler Olmadı

06 Ağustos 2024 09:54

M***** B****Akademiden aldığım eğitimden zerre fayda görmedim. M**** Bey egitim daha başlamadan girer girmez daha merhaba demeden parayı alabilir miyim demesi beni çok rahatsız etti.
Koştur koştur ATM'den para gelip geldik. Yanımızda para ile gelmedik çünkü asistanı telefonda IBAN'la ödeyebilirsiniz demişti. Sabah kahvaltısı var dendi.
Gittik sabah öğlen kuru pasta çay vardı. M****beye soru sormak için m*** Bey diye seslendiğimde "Ne" diye cevaplaması beni sok etti. Asistanına katılımcıların yanında kaba davranarak ve sürekli video çektin mi foto çektin mi diyerek bizim dikkatimizi dağıttı. Eğitimde çekilen
fotoğraflarımızı iznimizi almadan Instagram sayfasından paylaştı. Biz tepki verince hemen kaldırdı. Bu davranışı profesyonelce değildi. Fotoları paylaşınca esim çok kızdı kavga ettik aradım ağlayarak kaldırmasını söyledim bana psikolojinizi düzeltin diyerek hakaret etti. Bir eğitimciyse bu davranış biçimleri kendisine hiç yakışmadı. İlk eğitime bizi ikna ettiklerinde 5000 TL mizi tekerlekli sandalye alınacağını söylediler derneğe bagis adı altında ibana yatırdık. Ama ne makbuz ne fatura hiçbir şey verilmedi. Gittik geri kalan ödemeyi elden ödeme yaptık asla ibana kabul etmedi. Fatura falanda vermedi. Ve herkese farklı fiyat uygulaması yapması ayrı düşündürücü oldu. Egitim sonrası hipnoz yapabileceksiniz dedi. O kadar denememize rağmen maalesef olmadı. Katılımcılara sorduğumda hep aynı cevaplar aldım. Büyük bir pişmanlık yaşadık. Asla asla egitim fayda sağlamadı bir de bu durumlarla karşılaştık. Paramın hesabıma iadesini talep ediyorum.

Hilal
Hilal

Merhaba ***** Hanım sizinle nasıl iletişime geçebilirim. Bu Anka bağımlılık derneği için bilgi edinmek istiyorum

08 Aralık 2023 13:58

02 Aralık 2023 17:44