Anadolu Üniversitesi AÖF Sınav Sonucu Yanlışlığı

Anadolu Üniversitesi AÖF Sınav Sonucu Yanlışlığı
31 Ocak 2024 12:54

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümü öğrencisiyim. Güz dönemi final sınavından beklediğim puanı alamadım. Yönetici Asistanlığı dersinden 11 soru yapmıştım, 8'i doğru 3'ü yanlıştı ve 36,25 puan almam gerekiyordu. Vize puanım 40'tı ve 37 puan ile geçiyordum, ancak bana 32,50 puan verilerek ortalamam 34,75 olarak belirlendi ve bu yüzden dersten kaldım. Mezuniyetim gereken 0,25 puanla engellendi ve bu durum imkansız, çünkü sınavdan çıktığımda kendi hesaplamalarımı yaptım. Emin olmak için fazla soru işaretlemediğimi bile belirtebilirim, kesinlikle bir yanlışlık var ve optik formumun yeniden hesaplanmasını istiyorum. Yalnızca 0,25 puanla mezun olamıyorum ve eminim bu dersi geçtim, optik formumun kağıdımın yeniden hesaplanmasını talep ediyorum.

31 Ocak 2024 12:17

Anadolu Üniversitesi AÖF Sınav sonucu yanlışlığı Ben tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik okuyorum son 3 dersim kalmıştı ikisini de verdim diğerinden beni bıraktılar ve mezun olacağım 0,25 puanla olamıyorum kesinlikle bir yanlışlık var sınav kağıdım optiğim yeniden okunmalı.

Gülsüm

Anadolu Üniversitesi açıköğretim Fakültesi Tıbbı dokumantasın ve sekreterlik bölümü okuyorum 4. Dönemim alttan dersim olan tıp terimlerini 2024-2025 güz dönemi final sınavında 10 doğru 8 yanlış olarak hesapladım 40 alıp mezun olmam gerekirken 30 alıp yaz okuluna kalıyorum sorulardan eminim ve optik kâğıdımın tekrardan okunmasını istiyorum

Tuğçe

İyi günler açıköğretim İstanbul düşünüyorum zor mu sınavlar bilgilendirebilir misiniz?

Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
04 Haziran 2024 21:59