Aile İşi Kasko İndirimi Ve Cam Değişim Hakkı Sorunu

05 Aralık 2024 20:41

Sigorta şirketinizden 41 AEV 198 plakalı aracım için 1018874024 poliçe numaralı kasko yaptırdım. Kendim İş Bankası çalışanıyım ve bana aile işi kasko yapıldığını, %35 oranında indirim yapıldığını beyan ettiler. Ayrıca, bir kasko dönemi boyunca bir cam değişim hakkımın olduğu söylendi. İlgili dönem içerisinde aracımın camı kırıldı. 2 ay boyunca servisten camın gelmesini bekledim. Camım geldi ve yaptırdım. Servis, ilgili sigorta işlemlerini yaptı. Şu an kendilerine ödeme yapıldığını, 20.687 TL tutarında muafiyet olduğundan eksik ödendiği bilgisi verildi. Ben bu olayı şubemizle ilgilenen arkadaşla açık ve net konuştum, bana cam hakkımın olduğu söylendi. Bu durumda bu nasıl aile işi oluyor? Biz kendi kurumumuza güvenemezsek ürününü nasıl pazarlayacağız? Ayrıca, aynı camı bana dışarıda 13.000 TL fiyat verdiler. Ben kaskom var diye serviste yaptırdım. İlgili konuda değerli yardımlarınızı rica ederim.

Saygılarımla

06 Aralık 2024 11:58 (Şikayetten 15 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5550948 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

10 Aralık 2024 13:34

Söz konusu başvurunuza dair 5550948 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

29 Temmuz 2023 20:55
Ahmet sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 18:56
"Süreç sıkıntılı da ilerlese olması gereken çözüm üretildi. Teşekkür ederim."
Deniz sonuçtan çok memnun

16 Ocak 2024 15:16
Serkan sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2023 07:54
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 00:20