Merve sonucu yetersiz buldu

Anadolu Grand Gayrimenkul Şikayet Ve Bilgilendirme

25 Mayıs 2024 06:59

Bilgilendirme ilerde mağdur olmamanız adına bunları bu devre mülk mağdurları olarak kesin likle gidip emlak veye gayrimenkul pazarlama danismanlik şirketleri. Anlaşmayın bende aynı hatayı yaptım yüklü kredi çektirdiler şimdi de avukata verildi. Ve siz mağdur oluyorsunuz G***** S**** ve C**** ve daha bir çok kişi sizi abluka altına alıyorlar kredi çektirene kadar inanılmaz bir baskı kuruyorlar bundan dolayı mağdur olunuyor. Kim mağdur olduysa lütfen hemen 14 gün süresini gözden. Kaçırmasın ben geçirmeden iptal ettirdim ama tabii ki daha mağduriyetim giderilmedi paramın iade etmelerini bekliyorum. Bana ulaşın lütfen numaramı bırakacağım sizlerle birlik olursak daha çabuk sonuçlanır,5538****71 TL bu benim numaram umarım kimse bu insanların yalanlarına kanmaz. Kadıköy de Anadolu Grand gayrimenkul pazarlama danismanlik şirketi tam mağduriyetin yaşandığı yer. Gerekirse mağduriyetim karşılanmadığı halde televizyon ve basınla paylaşacağım savcılık kararıyla görüşmeler sürüyor ben burda bilgilerimi paylaşıyorum sizlere.

Yorumlar (10)

Rumeysa
Rumeysa
Şikayeti Çözüldü

Bana ulaşabilir misiniz

Hatice
Hatice

Merhaba son durum nedir bir değişiklik var mı

Yalçın

Yalova Terme city devremülkümü satmak isterseniz hazırda alıcı olduğunu söyleyerek Kadıköy'de ki ofislerine davet ettiler. Akşam Ofise gittiğimiz de satış yapabilmek için sözleşme ile Tapuyu birleştirmek gerektiği söylenerek Ankara Valide Sultan Termal den yer almamız gerektiği söylendi ve mobil uygulamadan 115 000 lira anında kredi ile ödeme yaptırdılar. Ertesi sabah şüphelendiğim için vazgeçtiğimi ve yaptığım ödemenin iadesini talep ettim. Sonrasında ne telefona çıkan var ne de ses var. İki günde kayıp oldular. Anadolu Grand Toprak arsa emlak veya bir başka ad ile çalışanlar geçek isimlerimiz bilmiyorum Merih. Merve. Aybüke

Yalçın

Ödeme konusunda anlaşmaya varıldı. Ve ilk ödemem gerçekleşti. Teşekkür ederim sanırım çocuklar hakkında fevri davrandım.

Süheyla
Süheyla

Sizi desteklerim duygu hanim bize de temmuz 8 de arayacağız 13 Temmuz satışını yapacağız dediler ve bunu defalarca yaptılar üstüne esime Ankara'dan üç tane daha aldırdılar hala biz size referans olacak bir şey olmayacak biz 5 hafta onu tamamlamamız gerek diye hala kredi çektirip devremülk satmaya çalışıyorlar satıcı alacak diye hiç inanmıyorum bende Cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunacağım elim de çok güzel deliler var temmuz 13 de satış olmazsa yapacağım gerek işlemler hem de benim olduğum ile geleceklermiş noterden gün alıp satışı yapılacakmış

Ben de aynı mağduriyeti yaşadım. 2 yıldır ödemediğim para kalmadı. Borç batağına düşürdüler. Şimdi de TKGM ya da gabime ödenecek tutarı istediler satış olacak diye. Yasal yollarla bir şey yapabilirmiyiz. Bu kadar insanı mağdur edip hâlâ aynı yerde bu işi devam ettiriyorlar. Şimdi ofis değiştirmişler

Merve
Merve

İnşallah sorun yaşama sınız ama insanlar kanıyor bende aynı hatayı yaptım kimse mağdur olma sın onlar tatillerde keyif yaparken bizde bize çektirdikleri krediyle başa başa kaldık ve sorumluluk almıyorlar helal etmiyorum hakkımı

Memnune sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 17:53
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Grand Gayrimenkul Devremülk Satışında Yaşanan Güven Krizi Ve Mağduriyet

12 Kasım 2024 09:33