Oykum sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Giyim Bir Tüketici Olarak Çalışanından Gördüğüm Muamele İçin Kızgının

19 Temmuz 2024 16:05

Anadolu Giyim'den tanıdığıma bir abiye aldık, bedeni küçük geldiği için iade etmek istedik fakat iade olmadığını söyledikleri için hadi tamam değişim olsun dedik. Aynı fiyatı karşılayacak şekilde iki abiye ile değişim yapmaya karar verdik. Bize söyledikleri PTT kodu ile değişim için kargoyu gönderdik. Şimdi bizden değişim yaptıkları ve gönderdikleri üründen 130 lira kargo bedeli istiyorlar. Anadolu Giyim'den aradığım yetkili kişi "Bunu siz bileceksiniz." dedi iade kargo ücreti için. Halbuki bunu söylemekle görevli kişi kendileri. Müşteriyi dinlemeyip bağırmak, sorunu çözmek yerine üste çıkmak konusunda Anadolu Giyim'e puanım çok yüksek. Kendileri müşteri hakkını bilmiyor, terbiye ve sorunu çözmek konusunda eksik. Öncelikli olarak kendi görevlerinin sorumluluklarının bilincinde dahi değil. Bu bilinçsizlikle oraya oturtulan kişi, bununla ilgili şikayette bulunacağımı söylediğimde dahi sorunu üzerine almak yerine Anadolu Giyim'e suç attı. Halbuki üslup ve terbiye konusunda sorumluluk kendisine aittir. Böyle Zorlu koşullar altında istediğimiz yalnızca iyi hizmet. Anadolu Giyim'e kaliteli kıyafetlerini savunamayan ve iş bilmezler yüzünden ikinci plana düşüren çalışanları üzüntülerimi iletiyorum. Umarım bir gün emeklerini doğru insanlarla temsil ederler. Puanım abiyelerini konunun dışında bırakarak 1'dir.

20 Temmuz 2024 14:02 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhaba Anadolu giyim müşteri hizmetleri ismim Esra konu ile değerlendirme sağlanmıştır telefon ile yapılan görüşmelerde gereken en doğru bilgi verilmiştir sizlere değişimlerde kargo ücreti müşteriye aittir efendim iyi günler dileriz

Oykum
Oykum
21 Temmuz 2024 18:39

Ben ürünün kargo ücretini karşılayacak durumdayım. Olay kargo ücreti değil üslup. Zaten ürünü gerekli ücreti ödedikten sonra alacağım fakat sizden beklediğim özür. Anadolu Giyim'e bu saygısızlık ve hiçbir şekilde müşteriyi memnun edecek şekilde iletişim kurulamaması sebebiyle verilen zarar. Ben bünyesinde çalıştığınız markadan memnunum fakat iletişimdeki sorun sebebiyle bir daha tercih etmeyeceğim. Teşekkür etmiyorum, iyi günler diliyorum.

06 Mart 2024 17:11

11 Ağustos 2023 14:24
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 16:47
Anadolu Giyim İade Sürecinde Yaşanan Sorun Ve Çözüm Eksikliği
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 12:43
Anadolu Giyim'den Alışverişte Yaşanan Beden Ve İade Sorunları