Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Yozgat Amine Yaşar Güzellik Salonu Verilen Vaatler Tutulmuyor

08 Ekim 2023 13:23

2021 yılında Yozgat Amine Yaşar Güzellik Salonu (Ay güzellik salonu) nda tüm vücut lazere başladım. Başlarken de daha önce zaten lazere gittiğimi araya doğum girdiğini ve gittiğim yerden memnun olmadığımı ilettim. Salon sahibi Amine hanım Onlar IPL cihaz kullanıyor bizim makinemiz tamamen orijinal kesin sonuç alırsınız dedi. Sonuç alamazsam ücretsiz bir şekilde gelmeye devam ederim dedim tabii ki efendim ne demek dedi. 10 seans sonunda hiçbir fayda görmediğimi söyledim, özellikle kollarda hiç mi fayda olmaz yani yok. Diğer bölgelerde lazere başlarken nasılsa aynen öyleydi. 5 seans hediye ettiler ama bu süreçte sürekli personel değişti her seferinde farklı biri seansa girdi. Tam 2 yıl gittim hem para ödedim, hem boşuna onca radyasyonu aldım, hem boşuna onca acıyı çektim, boşuna vakit ayırdım. Bunları söylediğimde ama bizde zaman harcadık diyor, ama siz karşılığında para aldınız ve ben sizden %100 sonuç beklemedim yani 2 yılda orijinal bir cihazla %10 bile dökülme olmaz mı? Özel bölgeye ıslak bölge kolay kolay dökülmez, bacaklarda batık oluyor, kol ve yüz kemikli bölge o yüzden diyor. Hepsine bir kılıf uydurulmuş. Biz iki arkadaş başladık ikimizde çok pişman olduk verdiğimiz parayada zamanada. Bu süreçte lazere giderken tüyler sürekli tıraş makinesiyle alındığı için faydasının yanında zararı oldu kollar berbat durumda. Başlarken tüyler azalmazsa ücretsiz gelirim dediğimde tabii ki efendim kesinlikle derken şimdi yapacak bir şey yok diyorlar, etik bir salon olsa ya boş vaatte bulunmaz, ya para iadesi yapar, ya da ücretsiz seansa devam ederdi. Asla verilen vaatler tutulmuyor.

Zeynep
Zeynep

Ya acaba hormanel bir bozukluğunuzmu var çünkü ben sadece ara seans ile 3 kere gittim yüzümde yanaklarım bitti çenem incelmişti bayağı ama Corona girince bitirmek zorunda kaldım

Yasemin Şengül Beauty Center Lazer Epilasyon Sonucu

03 Haziran 2023 15:03