Ametist Gümüşçülük Ametist Aksesuar Limited Şirketi Yasal Olmayan Kargo Ücreti Talebi

29 Nisan 2024 13:05

24.04.2024 tarihinde Ametist Aksesuar Limited Şirketi üzerinden bir sipariş oluşturdum 26.07.2024 tarihide ise siparişim elimde ulaştı ve 27.04.2024 tarihinde iade talebi oluşturdum. Uygulama üzerinden cevap verilmediği için WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Siparişi bana gönderilirken ben zaten 100 Türk lirası kargo ücreti ödemiştim. Bugün satıcı ile iletişime geçtiğimde bana herhangi bir iade kodu vermeyeceklerini adreslerine kargoyla göndermem gerektiğini ve kargo ücretini benim ödemem gerektiğini söylediler. Sitenizde herhangi bir ibare yok buna dair dediğimde yasa gereği siz ödeyeceksiniz dediler. Siteye defalarca baktım asla bu konuda bir yazı ve bilgilendirme yok. Sistem üzerinden baktığımda da ürünü geri göndermem duyumunda hem bana gelirken ödediğim kargo ücreti ide edilmeyeceğini hem de ben gönderirken tekrar iade ücreti ödeyeceğimi görüyorum. Mail adresime de herhangi bir fatura vs gönderilmemiş. Ürünü kaşı ödemeli olarak firmaya gönderdim en kısa sürede iademin kabulünü ve ücret iademi talep ediyorum.

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün, Engellenen İade Ve Kaba Satıcı Yaklaşımı

06 Ekim 2025 23:37

17 Ocak 2025 23:32
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2025 16:42

15 Kasım 2024 09:26