Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Şişli Yabancı Dil Kursu'ndan Hizmet Alamama

14 Nisan 2023 12:41

Özel Şişli Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu, yaklaşık 1 yıl öncesi arkadaşımın aracılığı ile 3 kur anlaşması yaparak peşin ödeme ile online İngilizce dil eğitimi için Şişli Amerikan Kültür ile anlaşma sağladım. Ancak 1 kur hizmeti alıp diğer kurlar için o dönemde devam edemeyeceğimin bilgisini verdim. Firma da dondurma hakkımın olduğunu ve de istediğim zamanda tekrar aktif edebileceğimi iletti. Günlerdir firmaya ulaşamıyorum, bugün zoraki ulaştım ve karşımdaki yetkili kişi gayet umursamaz ve kaba bir tavırla sözleşmedeki madde gereği hakkımın yandığını ve hizmet veremeyeceklerini belirtti.

Ancak bu bilgi bana hiçbir şekilde sözlü ve yazılı iletilmedi. Kaldı ki sözleşme çok çabuk imzalatılıp nüshası dahi tarafıma verilmedi. Sözleşmede böyle bir madde bile olsa bana bunu hatırlatmanız ve uyarmanız gerekmez mi diye sorduğumda ise, Tüketici Mahkemesi'ne veya istediğiniz herhangi bir kuruma giderek şikayet, başvuru vs yapabilirsiniz. Bilgisini aldım. Acilen ödememin iadesini talep ediyorum.

12 Haziran 2023 13:22 (Şikayetten 1 ay sonra)

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Yanıltıcı Sözleşme Ve Sürekli Ödeme Baskısıyla Mağdur Oldum!

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Başakşehir Metrokent Hiçbir Hizmet Almadan İcra Gelmesi

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 08:26
Amerikan Kültür İngilizce Kursunda Mağduriyet Ve Fahiş Fiyat Farkı
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşmeye Aykırı 30.000 TL Ek Ücret Talebi

27 Aralık 2025 17:13