Seda sonuçtan hiç memnun değil

American Vip Language Schools Kurs İade Ücreti

30 Eylül 2024 12:38

Merhabalar,
24.07.2024 Tarihinde Çiğli Amerikan Vıp Kursuna kayıt yaptırdım. Ve kredi kartımdan 25.500 TL ödeme sağladım.
Sonrasında kurumun öğretme metodunun bana uygun olmamasından kaynaklı, 13.08.2024 tarihinde kursun bitmesi ve ödediğim tutarın bana iade edilmesini talep ettim. 1 ders gördüğüm için, ders ücreti kesildikten sonra tarafıma kalan tutarın iadesinin yapılacağı iletildi. 30.09.2024 olmasına rağmen herhangi bir tutar iadesi yapılmadı.
Şu an gitmediğim kursun ve dersin ücretini, ekstra faiz ödeyerek aylık olarak ödemeye devam ediyorum.
Çiğli Amerikan Vıp pişmanlıktır. Bu kadar mağdur edilmez bir insan.
Aylar geçti üstünden, sürekli ertelenmek can sıkıcı. Resmen insanı saf yerine koyuyorlar! Kayıt yaparken hemen kayıt yapılır, iade de ise kulaklar kapalı oynanır!

Seda
Seda
04 Ekim 2024 14:33

Kurumu Tüketici Hakem Heyeti ve yasal mercilere şikayet edeceğimi ilettim. Mersis ve Vergi numarasının istedi yer alması gerekirken bulunmadığı için, WP hatlarına yazdım. Ancak kendileri ne yazık ki, iade sürecini durdurma karşılığında bunu paylaşabileceklerini ilettiler. Sonrasında muhasebeden bir arama aldım. 25.500 TL ödediğim kursta, 1 derse gittim ve tarafıma 6425 TL kesinti yapılarak, 19.125 TL iade yapıldı. Neye dayanarak kesinti yapıldığını sorduğum zaman da, %10 devlet kesintisi olduğu ve geriye kalanda 1 ders ücreti ve fatura KDV ücreti olduğu söylendi. İnsanla dalga geçen bir kurum. Hem 2 ay beni beklettiler hem de fazladan kesinti yaptılar. Aldığınız her ücret için yazıklar olsun!

Cevher sonuçtan hiç memnun değil

İade Sözünde Durulmuyor, Muhatap Bulamıyorum

09 Ekim 2025 17:53