American Clinic (Bakırköy) 12 Hifu İşlemi
26 Aralık 2023 15:0218.133

3 ay önce HIFU yaptırdım. İlk günde yüzümde yara oluştu ve defalarca anlatmama, aramama rağmen 'Geçer, merak etmeyin' gibi laflarla geçiştirildi. Şu an yanağımın sol tarafında çukurlu skar izleri oluştu ve geçmedi, mağdur edildim. Yüzümün sıkılaşmasını ve çizgilerin azalmasını umut ederek gittiğim American Clinic Bakırköy, yüzümü daha kötü bir hale getirdi ve şu an yeni bir klinik arıyorum bu izleri geçirmek için. Yazık, bu kadar kolay olmamalı. Hukuki süreç başlatacağım. Bir ton krem satıp, o kremler de boş çıktı. Zar zor kremleri iade ettim. Yaptıkları işlem yüzümü iyice çökertti. İyice araştırmadan ve doktor olmadan hiçbir işlem yaptırmayın.

26 Aralık 2023 17:06

Başka bir hifu merkezinden çıktım şimdi çünkü american clinik 3 ay sonra düzeleceğini söylemişlerdi bana bende bugün başka bir polikliniğe gittim muayene için doktorun dediği hifu işlemi esnasında sol yanağıma çok fazla atış yapıldığı ve bu yüzden yüzümde hasar oluştuğunu söyledi ve düzelme durumu söz konusu değil american clinic ismini değiştirmiş aplus clinic güzellik merkezi olmuş

26 Aralık 2023 17:06

Aplus clinic

Ersen
Ersen
24 Ağustos 2025 16:59

Şu an durumunuz nasıl izler o şekilde kaldı mı? Yoksa zaman içinde geçti mi?

Gülhan Gürbüz Beauty HIFU İşlemi Sonrası Yaşadığım Sağlık Problemleri Ve Memnuniyetsizlik Durumu

Seda
22 Ocak 2024 21:5530.217

19.09.2023 tarihinde Bakırköy'deki Gülhan Gürbüz Güzellik Merkezi'nde HIFU odaklı ultrason işlemi yaptırdım. Yüzüme ve b...

3 Destek