Fikret sonuçtan hiç memnun değil

ambalajstore.com Ürün Gönderimi Yapılmadı

07 Ağustos 2023 17:31

Konya firması olan https://www.ambalajstore.com adresinden 1688804898 sipariş numarasıyla 08.07.2023 tarihinde satın almış olduğum 899,75 TL tutarındaki ürünü firma tedarik edemediklerini söyleyerek bugün yarın gelecek diyerek 1 aydır oyalamaktadır. Bu oyalama süresi zarfında KDV oranı %18 den %20 çıkmıştır ve dolar sebebiyle ürünlere zam gelmiştir. Fiyat fakı istemektedir. 1 aydır paramı kullanarak finansal zarar uğratmış ve ürünü göndermemiştir. Para iadesi kabul etmediğimi iade edeceklerse de finansal kaybımı karşılamaları gerektiğini söylemem rağmen sonuç elde edemedim. Mağdur durumdayım, zararımın giderilmesini istiyorum.

14 Ağustos 2023 18:39 (Şikayetten 7 gün sonra)
Fikret
Fikret
15 Ağustos 2023 10:20

Firmanın açıklamaları eksik ve yanıltıcıdır. Firmadan fazla mal talep edilmemiştir, ürünlerin karşılığında aynı ağırlıkta benzer ürün talep edilmiştir. Elimde bulunan WhatsApp yazışmalarında bunlar ürün görselleriyle görülmektedir. 1 aylık kendilerinde kalan paramın ve gelen zamlarla + KDV artışından benzer ürünlere daha fazla parayla ulaşmak sorunda kaldığım. Bu sebeple finansal kayıp yaşanmıştır. Bunun mağduriyetinin giderilmesini istenmiştir. Firma bu duruma kendi çıkarları çerçevesinde duyarsız kalmıştır.

Feride sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 12:54

Kırık Ürünler Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi