Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Aluxc Baykar Teknoloji Reklamı İle Başlayan Macera

Hasan
08 Haziran 2024 10:22

Baykar Teknoloji'nin Facebook'taki reklamından Baykar Teknoloji üzerinden yatırım yapma isteği duydum. Tıkladığımda telefon numaram istendi. Yazdım, daha sonra bir bayan aradı ve çok karlı bir yatırım olacağı, hem de ülke teknoloji kuruluşuna katkıda bulunmakla çok yararlı bir adım attığım gibi övgülerle 7500 TL'lik hesap açtırdılar. Bu esnada borsa görüntüsünü telefonuma verdikleri talimatlarla indirdik. Burada yatırdığım her değer dolar olarak görünüyor. Daha sonra WhatsApp üzerinden benimle iletişime geçen ve çok ünlü bir yatırımcı olduğunu söyleyen V**M***kimliğini benimle paylaştı. 250 dolarımın 1 haftada 600 dolar olduğunu gördüm. V**M** denen şahıs, benim gibi ünlü bir yatırımcı 500-600 dolarlık işlemlerle vaktini kaybetmez. Kendisine paramın olmadığını, borçlanamayacağımı, emekli birisi olduğumu söyledim. Bana hesabımdan kredi çekip bu krediyi 14 gün kullanıp 14 gün sonra cayma hakkını kullanarak kârımızı alıp çıkarak kredi borcunu anında kapatacağımızı söyleyerek, yanlış almış olduğum bir hapın da tesiriyle dediklerini yaptım. 14 gün sonra bana bir mail gönderdiler. Buradaki bu tasarrufumu sigorta yaptırdıklarını, poliçe ücreti olarak 6430 dolar daha göndermem gerektiğini söylediler. Poliçeyi benimle paylaşmışlar. Poliçe şirketinin Ankara temsilciliğine giderek poliçenin sahte mi gerçek mi olduğunu araştırmam sonucunda sahte olduğu ortaya çıktı. Halen yanıltılmaya çalışıldığımı fark ederek savcılığa suç duyurusunda bulundum. Savcı bey, emniyet masasına göndererek konunun araştırılmasını ve mağduriyetimin giderilmesi için gerekenin yapılması talimatını verdi.

26 Haziran 2024 22:18

Aluxc Tech borsa sına yatırdığım meblağımı geri alamıyorum. Halen hesabım aktif olup 25 400 $ım hesabımda durmakta olup bunu hesabıma aktaracak olan babayiğite 5400 dolar vereceğimi vadediyorum. Merhabalarbu Aluxc Tech hakiki bir borsa şirketimidir? Burada işlem yapıpda parasını alan kimse var mıdır? Buradaki paramı nasıl kurtaracağım hususunda bana yardımcı olanları mükafatlandıracağımı burada beyan ediyorum. Lütfen yardım edin.

profile profile

Ahmet

Kaybımız büyük o yüzden bir yol bulabildiyseniz paylaşabilir misiniz? İşin içinden çıkamıyorum.

Ahmet

Merhaba Hasan bey. Aynı konudan ben de muzdaribim. Paranızı geri alabildiniz mi?

09 Ekim 15:44
yatirim-yaptigim-uygulamaya-erisimim-engellendi-parami-alamiyorum-7.jpg
yatirim-yaptigim-uygulamaya-erisimim-engellendi-parami-alamiyorum-6.jpg
yatirim-yaptigim-uygulamaya-erisimim-engellendi-parami-alamiyorum-5.jpg
yatirim-yaptigim-uygulamaya-erisimim-engellendi-parami-alamiyorum-2.jpg
Tarkan sonuçtan memnun değil

Kfp Yatırım (Kapital Finans) Para Vermiyor!

29 Haziran 2024 13:18
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Rahatsız Edilme Ve Yanıltıcı Aramalar

03 Mart 20:07