Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Hattın Bir İşe Yaramaması

26 Ocak 2024 18:24

Alo 184 Sağlık Bakanlığı hattı, sorunlara çözüm sunmamakta ve sadece dert dinleyen bir hat gibi çalışmakta. Her seferinde aynı şeyleri tekrar tekrar anlatıyorum, yazılıp çiziliyor; ancak çözüm noktasında bir ilerleme olmuyor. Eğer bir çözüm sunulmuyorsa, bu tür gereksiz yerlerin var olma sebebi nedir? Neden vatandaşlar bu tür yerlere yüksek vergiler ödemektedir, anlamak mümkün değil. İki doz biontech aşısı sonrasında yaşadığım sorunları ilettiğim ve tüm dosyamın Sağlık Bakanlığı ilgili birimleri tarafından incelenmesi için yaptığım aramalar sonuçsuz kaldı. En son tarafıma, dosyamın Ankara Sağlık Bakanlığı tarafından incelendiği ve ülkenin biontech aşı konusunda etkin tüm profesörlerinin dosyam üzerinde görüş bildirdiği söylendi, o zaman yıl 2022 idi. Şimdi 2024 yılında hâlâ bir sonuç alınamamış olması, beni endişelendiriyor. Acaba sonucu öğrenmek için ölmem mi gerekecek, diğer sessiz sedasız gömülen biontech aşı mağdurlarının yanı başında mı? İddia ediyorum ki biontech aşısı insan genetiğini bozmuş, yaşam süresini kısaltmış, üremeyi azaltmış ve halk sağlığına bilinçli olarak zarar verilmiştir. Bu iddialarımı kendi kafama göre ortaya atmıyorum; iki doz biontech aşısı sonrasında çekilen beyin MR'ım, genetik testlerim, kemik iliği biyopsim ve kan testi sonuçlarım bu yönde kanıtlar sunmaktadır.

Yorumlar (6)

Nazım
Nazım

Bende aynı durumdayım maalesef bir çok şey denememe rağmen bir sonuç alamadım.

Ümran
Ümran

O kadar haklı bir serzeniş ki içimdekileri dökmüşsünüz resmen. Alo 184 sözde bir şikayet hattı hiçbir şikayete çözüm bulma yetkileri yok sadece bize bizim de bildiğimiz şeyleri tekrar edip duruyorlar

Hounds

Bende de benzer yan etkiler var bacaklarda güçsüzlük parmaklarda güçsüzlük dudak kaslarım uyuşuyor kafam uyuşuyor acaba aşıdan mı hastaneye falan da gitmedim

Rüya

Her hastalığın sebebinin %100 aşıdan dır demek tabiii ki de çok büyük bir yanlış, ama, ben yaşadıklarım ve elimdeki somut delillerden yola çıkarak bu aşıların insan vücudunda ki gizli saklı kalmış hastalıklı yerleri bulup orayı paramparça edip tüm metabolizmayı içten çökerttiğine hatta vücut direnci düşük insanları da doğrudan ölüme götürdüğüne inanıyorum. Bu sıvı normal şartlarda kana karışıp doğrudan böbrek yoluyla atılması beklenirken benim gibi kanında pıhtılaşma riski yüksek insanlar da kana karışmayıp beyne aktı. Tıpkı bende olduğu gibi. Bazı insanların kanında pıhtılaşma sorunu yaratırken bazı insanların kanında da tam tersi daha sıvı olmasına sebebiyet verdi. Aranan kan özelliklerin de trombosit fazlalığı veya trombosit eksikliğinin artması işte tamda bu sebepten. Mesela beyne pıhtı atınca nöroloji doktorum bana şunu açıkladı, aslen beynimde doğuştan olması olası sol lop ta iki minik nokta varmış, beyne akan sıvı o noktaları bulup patlatmış, beyin kanaması da buna bağlı olarak gelişmiş

Hounds

Ne tür yan etkiler yaşıyorsunuz

Rüya

Kanda pıhtılaşma, anemi, ani B12 _D _vitamin eksikliği, trombosit fazlalığı, kan dolaşım sisteminde bozukluklardan ötürü el ayakta uyuşma, kalp ritmimde düzensizlik, beyne pıhtı atma, sol tarafta inme, beyne akan sıvı neticesinde 5 duyuda hasar, avuç avuç kullandığım ilaçlar sayesinde mide ağzında yara, on iki parmakta ülser, şu an en son evre kemiklerimde sızı. Bu saydıklarımın hepsinin 2 biontech aşı sonrası olduğu kan tahlili, beyin emarı, kemik iliği biyopsi sonuçlarım ve genetik test tescilli

23 Ağustos 2024 16:16

29 Ocak 2024 09:15