Almanya Başkonsolosluğu 81a İşçi Vizesi

21 Mart 2024 15:28

1 Şubat'ta Ankara Konsolosluğu'ndan 81A vizesi başvurusu için parmak izi verdim. 50 gün oldu, ses yok. Denklik belgesi istediler, aldım ve onay istediler; onu da yaptık. Her şeyi geçtim, tam 2 yıl heba oldu. Ne istedilerse zamanında yapıldı ama vize işlemlerinde belli bir zaman yok. Hayatımızı, tanımadığımız insanların dudak arasından çıkan cümlelere, kelimelere bağlı şekilde yaşıyoruz.

Yorumlar (10)

Baha

Vizenizi aldınız mı?

Baha

Masrafları ve belgeleri kim karşılıyor, tekrardan başvuru yapacak mısınız?

Fatih

Vize alamadım evraklar kayıp olduğunu söyledi konsolosluk

Raşit

Bende aynı durumdayım 81 a evrakları teslim ettim sürekli eksik evrak istiyorlar yeni bir mail aldım denklikle ilgili denklik belgenizi kaç günde aldınız.

Semiha

Geldi mi vizeniz?

Fatih

Olum veya olumsuz bir gelişme yok bekliyorum

Tolga

Merhaba bende 7. Ayda Almanya'da bir firma ile çalışmaya başlardım hala bir şey yok şu an belgelerimin yabancılar şubesinde olduğunu söylüyor normalde baş vuruyor onu da 2 aydır bekliyoruz yabancılar şubesinde bir sonuç sizin süreç nasıl oldu kiminle çalıştınız 10 aydır 81a vizesi adı altında vize bekliyorum sizin süreç nasıl oldu

Daha bekliyorum

Sabire

Merhaba bende 81a ön onay aşamasındayım 2 buçuk ayı geçti hala ön onay gelmedi 1 yıldır uğraşıyorum merak ettim sizin sürecinizde değişiklik oldu mu

Ön onay 3 hafta geldi

Kayhan sonuçtan hiç memnun değil

Nitelikli Başvuruya Vize Bekleyişi Dört Ayı Geçti

28 Nisan 11:09