Gaye sonuçtan memnun değil

Allianz'ın Beklenmedik Ret Kararıyla Karşılaştım

15 Aralık 2024 20:38

2.5 yıldır Allianz tamamlayıcı sağlık sigortam var diye mutlu mesut yaşarken, birden ayağımda çıkan bir sorun nedeniyle acil ameliyata alınmam gerekti. Daha önce hiç böyle bir rahatsızlık yaşamamama rağmen, bu hastalık kronik veya genetik bir hastalık olmamasına, akut gelişen ani bir durum olmasına rağmen, hiçbir gerekçe göstermeden, hiçbir açıklama yapmadan Allianz, sağlık harcama provizyon talebimi reddetti. Tüm çabalarıma rağmen müşteri temsilcisine ulaşamadım, destek taleplerime hiçbir mantıklı cevap alamadım. Mecburen hastane sedyesinde ödemeyi yapıp ameliyat oldum. Şimdi sağlık harcamamın ödenmesi talebinde bulundum ama olumlu bir cevap vermeyecekleri kanısındayım. Umarım yanılırım, son bir kere buradan yazayım dedim, bu sigortayı düşünenlere bir fikir versin. Hakkımı yargı yoluyla arayacağım elbette, haklıyım kazanacağım ona şüphe yok, ama bu tavır Allianz'a yakışmadı. 3 yıl prim ödemişim, hem de bayağı iyi bir prim, kırk yılın başı işim düşmüş hemen sağır dilsiz oldu Allianz, yazık. Allah devletimize zeval vermesin.

Selin sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 15:57

Allianz Sigorta: Baş Ağrısı İçin Beklenen Provizyon Ve Karşılanmayan Masraflar

24 Ocak 2025 16:01
allianz-sigorta-bas-agrisi-icin-beklenen-provizyon-ve-karsilanmayan-masraflar-2.pdf
allianz-sigorta-bas-agrisi-icin-beklenen-provizyon-ve-karsilanmayan-masraflar-1.pdf

16 Eylül 2024 23:54
Allianz Sigorta Allianz Tamamlayıcı Sağlık Poliçemden Ameliyatıma Onay Verilmedi

08 Ağustos 2023 10:13
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sağlık Sigortası Provizyon Sürecinde Mağduriyet

25 Şubat 2025 21:55