Alia Ajans Tarafından Galeyana Getirilip İmzalatılan Sözleşme

21 Nisan 2024 17:0478.598

Alia Ajans'a çocuğum için başvuru yaptım. Başvurunun olumlu sonuçlandığına dair bir süre sonra telefon aldım ve otele görüşmeye çağrıldım. Genel bir bilgilendirme sonrası önümüze bir sözleşme konuldu. Oyunculuk eğitimi adı altında üç farklı fiyatlandırma tablosu ve eğitim detayları yazıyordu; 4.000, 4.500 ve 4.900 TL'lik rakamlar. Eğitimlerin online verileceği söylendi. Ödemeyi sonra yapabileceğimizi söyledik. Ama eve dönünce Şikayetvar sitesinde yazılan olumsuz yorumları görünce iptal etmek istedik. Aradık ama iptal edemeyeceğimizi, parayı ödemek zorunda olduğumuzu, icraya vereceklerini söylediler. Ödemeyi yapmayacağımızı, galeyana getirip sözleşme imzalattıklarını, sözleşmemizi iptal etmenin yasal hakkımız olduğunu ve yasal yollara başvuracağımızı söyledik. İnsanların umutlarıyla oynayıp ki şu devirde bundan çıkar sağlamak istemeleri gerçekten çok üzücü insanlık ya da vicdan hiç kalmamış ne yazık ki. İnsanları bu tür olaylardan koruyacak bir yasanın olması şart. Nasıl kurtulabileceğimizin yollarını arıyoruz. Bilgisi olan var ise yardım rica ediyoruz

Ümmühan
21 Nisan 2025 13:29

Bugün bir avukatlık bürosundan ihtarname geldi. İhtarnamede parayı eğitim için istediklerini değil, fotoğraf çekimi yaptıklarını ve bu fotoğrafları siteye koymak için istediklerini yazmışlar. Dalga geçiyorlar insanlarla. Hemen avukat tutup dava açacağım. Bu duruma kadar gelen veya konuyla bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi

Yorumlar(28)

Memet
Şikayeti Çözüldü
8 Haziran 23:41

CİMER'e yazın Adalet Bakanlığı na herkes yazsın

21 Nisan 2025 15:22

Biz para ödedik 9600 TL ve IBAN'dan yolladık elimizde başka bir kanıt yok nasıl birlikte hareket ederiz

15 Mart 2025 20:08

Son durum ne oldu yardımcı olabilecek var mı

30 Aralık 2024 01:53

Nasıl sonuçlandı dosyanız son durum nedir bizde aynı şeyi yaşıyoruz da yardımcı olur musunuz

19 Ağustos 2024 22:23

Ben sözleşme imzaladım fakat ödeme yapmadım herhangi bir sorun olur mu

29 Temmuz 2024 10:59

İadeli taahhütlü sözleşme fesih yazısı nereden gönderdiniz bizde aynı durumdayız

10 Temmuz 2024 21:05

Merhaba ne yaptınız? Bize aynı şey olmuştu şu an icraya verdiler. Mahkemeye siz başvurdunuz mu?

6 Mayıs 2024 11:02

Para ödemediyseniz korkmayın yasal yollarla size hiçbir şey yapamazlar adamlar zaten düzgün bir işletme olsalar size böyle geri dönüş yapmazlardı

2 Mayıs 2024 12:43

Aynı durum bende de var ödeme yapmadım avukata vereceğiz dediler. Siz ne yaptınız ödeme konusunu nasıl bir yol izlediniz

27 Nisan 2024 00:09

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup paranızı geri alabilirsiniz

26 Nisan 2024 18:05

Merhaba Alia ajansın şikayetlerini okuyup bende parayı yollamadım icraya vereceklerine dair mesaj attılar siz ne yaptınız bir sonuca varabildiniz mi

Alia Ajans Tarafından Tehdit Ediliyorum

15 Temmuz 2023 14:1940.915

Alia ajansın Instagram'da gördüğüm reklamı üzerinden başvuru yapmıştım. Ankara Grant Hamit Otel'de görüşmeye çağrıldım v...

2 Destek31 Yorum

Bca Ajans Yanılttı

3 Şubat 2024 20:3610.523

Ben Facebook'ta gördüğüm oyunculuk ajansı için oğlum için başvuruda bulundum kısa sürede bana mesaj geldi beni görüşme i...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular